Ugye ez tuti? Ugye nem téved 36ik napon a teszt? A pozitív teszt nem téved ugye?
Figyelt kérdés
Délután 1kor csinált teszt vakítóan pozitív.Érzek időnként enyhébb görcsöket, mint a mensis görcs.Sokat alszom és hamar beájulok.Ha sokat állok nagyon megfájdul és begörcsöl a derekam.2011. szept. 27. 16:26
1/8 anonim válasza:
Gratulálok kismami!
A 36. napon erös pozitív az nem téved!
De hogy megnyugodj, esetleg pár nap mulva ujra tesztelj! Bár én a fiammal csak 1 tesztet csináltam és erös lett azonnal, többet nem is csináltam, mentem a dokihoz!
Boldog babavárást!
2/8 anonim válasza:
Biztos babás vagy!! Lassan mehetsz nőgyógyászhoz is,aki majd megerősíti. Gratulálok.
3/8 anonim válasza:
Ennyi idő után már biztos hogy nem téved a teszt.
5/8 anonim válasza:
Gratulálok. Én is ma reggel teszteltem egy erős pozit :-)
Második baba.
6/8 anonim válasza:
Gratula én ma teszteltem egy erős pozitívat délben.
3.-ik baba.
7/8 anonim válasza:
Gratula, nem téved a teszt.
Én tegnap teszteltem pozitívat, 2.baba lesz.
8/8 anonim válasza:
Gratula!
A többiekhez meg csatlakozom, én is nem rég teszteltem pozitívat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!