Ma teszteltem, negatív lett. Azért van rá esély?
8:15-ös vagyok
nekem előbb picit begörcsölt a hasam meg fájt a derekem, de már el is múlt. én kivárom a pénteket addig nem tesztelek.
megírod majd ha teszteltél, hogy mi lett az eredmény?
köszi:)
Sajnálom!Mivel teszteltél??
Azért kérdezem, mert én is most gondolkodtam rajta h leszaladok veszek tesztet, de most más fajtát, mert 8 napja késik, semmi jel, és valahogy nem hiszek az x-epilnek. Tünet nincs, csak nagyon furcsa, hogy bő fehér folyásom van, de az tuti h nem gyulladás...
8:15 vagyok
én is ettől félek, hogy pénteken negatívot tesztelek. de akkor jönne már meg, mi a fene tolta el így a mensinket??!
:( tényleg nem értem.
Én sem értem. Nem tudom, hogy most mi van, 22-én kellett volna megjönnie. Előfordul 2-3 napos késés, na de ennyi...
Tegnapelőtt "One Minute Test"-tel teszteltem, zöld dobozos, sárga szmájli van rajta. Ma Gabriellel. Vettem még egyet, de ezzel most várni fogok péntek reggelig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!