Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma teszteltem, negatív lett....

Ma teszteltem, negatív lett. Azért van rá esély?

Figyelt kérdés
22-én kellett volna megjönnie, ma még semmi. Teszteltem, de negatív lett. :( Van rá esély, hogy mégis baba van a dologban? Nyilván, ha 2-3 nap múlva sem jön meg, újat tesztelek, de így ennyiből esélyesnek tűnik?
2011. szept. 26. 21:16
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi, úgyhogy most megyek tesztet venni...
2011. szept. 28. 08:00
 12/27 anonim ***** válasza:
még nálam sincs semmi, én is 22-re vártam, nincs tünetem se. :(
2011. szept. 28. 08:15
 13/27 A kérdező kommentje:
Nekem sincs tünetem... De most futok tesztet, bár így nem az elsőből fogok tesztelni, de ez nem gond, igaz?
2011. szept. 28. 08:16
 14/27 anonim ***** válasza:
Szia! Teszteltél??? eredmény??
2011. szept. 28. 10:28
 15/27 anonim ***** válasza:

8:15-ös vagyok

nekem előbb picit begörcsölt a hasam meg fájt a derekem, de már el is múlt. én kivárom a pénteket addig nem tesztelek.

megírod majd ha teszteltél, hogy mi lett az eredmény?

köszi:)

2011. szept. 28. 10:45
 16/27 A kérdező kommentje:
Megint negatív lett... :( De még mindig nem jött meg.
2011. szept. 28. 11:02
 17/27 anonim ***** válasza:

Sajnálom!Mivel teszteltél??

Azért kérdezem, mert én is most gondolkodtam rajta h leszaladok veszek tesztet, de most más fajtát, mert 8 napja késik, semmi jel, és valahogy nem hiszek az x-epilnek. Tünet nincs, csak nagyon furcsa, hogy bő fehér folyásom van, de az tuti h nem gyulladás...

2011. szept. 28. 11:06
 18/27 anonim ***** válasza:

8:15 vagyok

én is ettől félek, hogy pénteken negatívot tesztelek. de akkor jönne már meg, mi a fene tolta el így a mensinket??!

:( tényleg nem értem.

2011. szept. 28. 11:08
 19/27 A kérdező kommentje:

Én sem értem. Nem tudom, hogy most mi van, 22-én kellett volna megjönnie. Előfordul 2-3 napos késés, na de ennyi...

Tegnapelőtt "One Minute Test"-tel teszteltem, zöld dobozos, sárga szmájli van rajta. Ma Gabriellel. Vettem még egyet, de ezzel most várni fogok péntek reggelig.

2011. szept. 28. 11:20
 20/27 anonim ***** válasza:
Hát én már nagyon kivagyok idegileg!!!! Vagy jöjjön meg, de most, vagy legyen pozi a teszt!!!Még hétfőig várok, ha ez a teszt is negatív lesz, és akkor irány a doki!!!Bár szívem szerint inkább kihagynám...de ha addig sem jön meg akkor muszáj elmenni:(
2011. szept. 28. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!