Nem várt előtt egy nappal teszteltem negatívat, viszont utána nem jött meg. Van még esély pozitívra?
Figyelt kérdés
Volt akinek nemvárt előtt pár nappal már mutatta a pozitívat a teszt? Szerintetek tesztelnem kellene még egyet?2010. okt. 6. 17:36
1/5 anonim válasza:
késői ovulációnál lehetséges a terhesség. hnap reggelnél előbb nem érdemes. lehet, addig meg is jön...
2/5 A kérdező kommentje:
Igazából hétfő óta késik
2010. okt. 6. 17:42
3/5 anonim válasza:
Van esély. Amíg nem jön meg, addig tesztelhetsz naponta.
Ha egy-másfél hét után sem jön meg és negatív marad, felkeresnék egy orvost. Ha meg pozitív, akkor azért!
Szurkolok!
4/5 anonim válasza:
Szerintem holnap reggel már tesztelhetsz.
Megy a drukk :)
5/5 anonim válasza:
Én is így voltam, de nekem végül 3 napos késéssel "megjött" ( csak barnáztam keveset ). Szerintem annyira akartam a babát és idegeskedtem amiatt, hogy összejön-e, hogy amiatt késett... Most már nem stresszelem magam rajta! De persze lehet, hogy neked lesz egy pozitív teszted is pár nap múla. Megy a drukk nálam is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!