Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem várt előtt egy nappal...

Nem várt előtt egy nappal teszteltem negatívat, viszont utána nem jött meg. Van még esély pozitívra?

Figyelt kérdés
Volt akinek nemvárt előtt pár nappal már mutatta a pozitívat a teszt? Szerintetek tesztelnem kellene még egyet?
2010. okt. 6. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:
késői ovulációnál lehetséges a terhesség. hnap reggelnél előbb nem érdemes. lehet, addig meg is jön...
2010. okt. 6. 17:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazából hétfő óta késik
2010. okt. 6. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Van esély. Amíg nem jön meg, addig tesztelhetsz naponta.

Ha egy-másfél hét után sem jön meg és negatív marad, felkeresnék egy orvost. Ha meg pozitív, akkor azért!

Szurkolok!

2010. okt. 6. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem holnap reggel már tesztelhetsz.

Megy a drukk :)

2010. okt. 6. 18:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, de nekem végül 3 napos késéssel "megjött" ( csak barnáztam keveset ). Szerintem annyira akartam a babát és idegeskedtem amiatt, hogy összejön-e, hogy amiatt késett... Most már nem stresszelem magam rajta! De persze lehet, hogy neked lesz egy pozitív teszted is pár nap múla. Megy a drukk nálam is! :)
2010. okt. 6. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!