Ki készül májusban inszemre? Várjátok már? És hova jártok?
Figyelt kérdés
Én a BMC-ben kezdem majd olyan 18-a körül.Már nagyon várom és annyira bízom benne hogy sikerülni fog.2009. ápr. 26. 18:28
1/5 anonim válasza:
Én is májusban kezdem:) A Dévaiba járok. Borasztóan várom! Iszom a palástfű és cickafark teát, jógázom, stb...
2/5 anonim válasza:
Mi most kezdtük a "procedúrát" a BMC-ben máj.19-én voltunk először. Most a mensit várom meg a vérvételeket, meg férjecském eredményeit. Nagyon várom! Teljesen izgatottak vagyunk. Jó lenne, ha minél előbb meglenne a pocaklakó! Veletek mi újság?
3/5 A kérdező kommentje:
Sajna nálunk el kellett halasztani anyagiak miatt!:(
2009. máj. 25. 16:27
4/5 anonim válasza:
Milyen anyagi okok miatt? ha jól tudom, a BMC-ben ingyenes a beavatkozás, meg az ellátás, csak a gyogyikat kell megvenni.
5/5 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy már ezeket sem tudom most kifizetni mert a válság miatt elküldtek a munkahelyemről!:(
2009. máj. 26. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!