Kinek visszahajlik a méhszája, hogyan sikerült teherbeesnetek? Milyen pózt kell alkalmazni?
A hátrahajló méh genetikai adottság, nem változik a helyzete..ezt találtam neked a wikipédián, de gogglézd meg a hátra hajló méhet , rengeteg infó van róla neten.
Mély behatolást biztosító pozíció, ha a nő a hátán fekszik, a férfi pedig rajta. Ilyenkor a kényelmesebb behatolásért a nő dereka esetlegesen alátámasztható (pl. párnával). A nő lába a férfi nyakában is pihenhet. A figura lehetővé teszi a hímvessző mély bevezetését. Ez hátrahajló méh esetében előnyös. Kedvező azon nők számára, akik a hüvely hátsó falának ingerlését igénylik. A nő izmainak feszült állapota miatt jó kondíciót igényel számára. Ebben a pozícióban az aktus viszonylag rövid idejű. A megtermékenyítés szempontjából azonban előnyős e póz. Ebben a helyzetben a nő nemi szerve teljesen szabad utat enged az ondósejtek méhbe való áramlásának. A „mély” nők illetve rövid hímvessző esetén kedvező.
Szia,nekem is hátrahajló méhem van.Az előző terhességem 8 év tabi után a harmadik hónapban sikerült,a mostani babám pedig a második hónapban.Mi úgy szeretkeztünk ahogy kedvünk volt,egy együttlét alatt többféle pózban de utána mindig tettem párnát a fenekem alá és kb félórát igy feküdtem és csak utána tusoltam le.
18hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!