Hasznos lehet az Elevitet szedni? Mikortól kezdjem szedni?
Én elkezdtem szedni,és szerencsére hamar teherbe estem, azt mondják, a teherbe esés előtt 3 hóval érdemes, de mi van ha valaki évekig nem esik teherbe(nem kívánom neked, csak példa volt).
Ezért aztán szerintem ráérsz elkezdeni, ha pozitiv teszted lesz.Fontos anyagok vannak benne a babának, úgyhogy ha terhes leszel érdemes szedni.Sok sikert!
szerintem pedig igen!Pláne igy tavasz közeledtével alacsony a vitamin,ásványianyag nyomelem készletünk,és ugye ahhoz h egy új élet növekedjen bennünk nekünk is fel kell készülni!:)Nyugodtan szedheted!
Üdv:14 hetes kismami
Szia!
Az előttem válaszolóval értek egyet.
Ezt direkt kismamáknak fejlesztették ki,és ha felesleges lenne,nem ajánlanák.Főleg ebben a vitamin,és ásványianyagszegény időszakban hasznos.Olvass róla,mennyi problémát okozhat ezeknek hiánya,pl:a folsavé..stb...
És segíti a teherbeesést és a beágyzódást is,mivel feltölti a szervezetet.
A tervezett terhesség előtt 1 hónappal már érdemes szedni,és a 12hétig mindennap ajánlott.Utána esetleg már csak minden másnap,attól is függ,hogyan étkezel.
Sok sikert,üdv
Kezdd el előtte szedni. Mi Babát szerettünk volna a férjemmel és leálltam a tabiról a doki akkor azt mondta hogy kezdjem el azonnal szedni(igaz nekem a tabitól hosszan tartó vézéseim voltak)nem bántam meg, hogy előtte is szedtem mert nem voltam beteg (azóta sem kaptam el semmi vírust) és a Baba is szépen fejlődik.
28 hetes kismama
Igen hasznos dolog,hogyha szeded.
Terhesség előtt már nyugodtan szedheted,hogy mire lesz baba megkapja a fejlődéséhez szükséges vitaminokat,amit a szervezeted addigra elraktároz.Ez nem azt jelenti,hogyha félévig nem jön össze a baba,akkor is rendületlenül kell szedni. Lényeg legyen valami tartalék a babának.
Egy átlagosnak mondható ciklusnál mire észreveszed,hogy babát vársz már 4-6 hetes terhes is lehetsz.Ilyenkor már nagyon sok mindene ki van fejlődve,ill.folyamatosan fejlődik.Pont ekkor a legfontosabb ,hogy minden vitamint megkapjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!