Spirulina algakapszula segített valakinek teherbeesni? Ha esetleg igen, mennyi ideig szedted?
Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 09:28
11/24 anonim válasza:
Sziasztok!Bocs h beleoffolok de engem is érdekelne ez a spirulina mert én is tudok egy fajtát de abban csak 90db van és szintén 4000ft.
13/24 anonim válasza:
Köszönöm szépen.Te ezt szeded is?
14/24 A kérdező kommentje:
Igen,bár nem rég óta!
2011. szept. 28. 14:05
15/24 anonim válasza:
Köszi mégegyszer jövő héten én is elkezdem 2250ft-ért láttam 1 havi adagot.Sok sikert!
16/24 anonim válasza:
Szeditek már az algát??? Írjatok,ha megvan a pozitív teszt!!!
Szurkolok
17/24 dolus válasza:
Szia, nekem sikerült. Bár tudod azt szokták mondani hogy ez sok mindentől függ. Tehát 100%-ban nem lehet kijelenteni hogy ettől. De az biztos hogy előtte nem sikerült. Kb. fél évig szedtem, és utána lettem várandós. És azóta is szedem, mert így nem kell vasat meg mást szednem és terhességi vitamint sem mert ez pótol mindent. Nagyon tudom ajánlani. Én a Marcus Rohrer Spirulina alga kapszulát szedem ami kizárólag természetes hatóanyagú és eredeti ha érted mire gondolok. Hawaii-ról származik. Remélem tudtam segíteni.
18/24 anonim válasza:
14:08-as vagyok. Én is akkor lettem várandós, amikor elkezdtem szedni. Én sem tudom, hogy azért vagy nem, de előtte nekünk sem jött össze. Érdekel,hogy másoknál is bevált-e,de egyre több pozitív visszajelzés érkezik.
Boldog babavárást!
13 hetes kismama
19/24 anonim válasza:
én másfél hónapja szedem, azóta energikusabbnak érzem magam és remélem előbb utóbb sikerül egy pozitívat is tesztelni :)
20/24 anonim válasza:
sziasztok.lett azóta újabb pozitív teszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!