Mindig tudom,hogy mikor van peteérésem és akkor együtt is szoktunk lenni,mégsem sikerül!Már nagyon belefáradtam!A ciklusaim mindig pontosak mindig szép érett tüszőim vannak,akkor mi lehet a gond???Egy éve minden hónapot kudarcként élek meg!Kérlek segítsetek,nem akarom feladni!
2008. márc. 11. 17:56
1/7 anonim válasza:
Párodnál minden rendben van?
Ovulációs tesztet használsz?
2008. márc. 11. 17:59
2/7 A kérdező kommentje:
A párom még nem volt vizygálaton,velem elvileg minden oké!Egy darabig használtam tesztet,de már anélkül is meg tudom állapítani,hogy mikor van peteérésem!A páromnak hova kellene mennie,hogy megnézzék a kiskatonáit???
2008. márc. 11. 18:12
3/7 anonim válasza:
Ha minden rendben van mindkettőtöknél nem kell aggódni majd összejön! Nálunk 4 év után jött össze spontán. Jártunk dokihoz, hormonkezelésre stb. de semmi nem történt. Görcsöltem rajta, de nem szabad annál rosszabb. Most, hogy nem azon járt az eszem állandóan (mivel a párom is dolgozott és én is több munkát kaptam). Nem is foglalkoztam a kérdéssel. Egyszerüen élveztük azt a kevés időt amit együtt lehettünk, és elsősorban "csak" élveztük a szexet. Fel sem tünt, hogy szeptemberben 2 hetet késet és hányingerem volt. Kiderül, hogy baba lesz. Most 31 hetes kismama vagyok! Fel a fejjel! Ne add fel, sikerülni fog!!! Szorítok neked!!!
2008. márc. 11. 18:12
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy budapesti vagy-e, de ha igen, ott ajánlom Fekete Ferencet Vagy Rusz Andrást. Nagyon nyugis környezet, diszkrétek, alaposak, úgyhgy érdemes!
Bővebb info: www.potenciaklinika.hu
Ne add fel! Várjátok meg, mit mond az orvos a párodnak! Ők biztosan tudnak segíteni, ha nála van baj!
2008. márc. 11. 18:44
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nagyon aranyosak vagytok!Sajnos nem Bp-i vagyok,de talán találok erefelé is jó orvost.Mindenesetre,Most szüneteltetem egy kicsit a dolgot,mert már tényleg sok volt!Mégegyszer köszi nektek!puszika
2008. márc. 11. 18:59
6/7 anonim válasza:
Ez egy jó elhatározás! Szüneteltesd, tényleg, akkor fog összejönni!
Szerintem, töltsetek minél több időt együtt, "randizzatok", egymással foglalkozzatok meg a mindennapokkal, és sikerülni fog!
Puszi neked is
2008. márc. 11. 19:06
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagyon aranyos vagy!Ez a randizgatás nagyon jó ötlet!!! :-) cuppp
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!