Az "átfolyás" vizsgálatról tudtok kicsit bővebben írni?
Sziasztok!
az lenne a kérdésem,hogy volt-e már valakinek "átfolyás" vizsgálata.az orvosom valami olyasmit magyarázott hogy altatásba végzi majd el és valami folyadék segítségével megnézik hogy nincs-e valami elzáródásom vagy valami más gond ami miatt nem sikerül a terhesség.Válaszotokat előre is köszönöm.
az átfújás!:-)
az is "csak" egy vizsgálat hogy esetleg könnyebben teherbe ess!nekem is csinálták de engem nem altattak!a petevezetékeden keresztül juttatnak be kontraszt anyagot vagy mi a manót :-) és ha el van záródva akkor az "megnyitja" az utat.kicsit kellemetlen tud lenni!pláne ha el van záródva!nekem nem volt hál isten de sajnos nem is segített rá a teherbe esésben!
Az előttem szóló tul.képpen jól írta, annyit javítanék, hogy ha nagyon el van záródva, akkor bizony nem tudja megnyitni a kontrasztanyag az utat. Az egyik oldal nekem teljesen el volt záródva, és még műtéttel sem tudták helyre hozni. :-( Ja, és engem sem altattak, de ha ilyen rendes az orvosod, akkor örülj, mert bizony nagyon tud az fájni!
33+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!