Ennek mennyi az esélye, valószínűsége?
Figyelt kérdés
barátnőmmel szombaton és vasárnap is több alkalommal, csak védekezés nélkül szeretkeztünk.
ma "tesztelt", és aszerint negatív, magyarán nem terhes.
2011. szept. 20. 10:56
11/19 A kérdező kommentje:
nem kell hülyének nézni. -.-
kösz a válaszokat.
2011. szept. 20. 11:27
12/19 anonim válasza:
Még nem mutatja ki, mert nemrég kerültek be a barátnődbe a spermák. Pontos szokott lenni a mensije? Az, hogy mensi előtt szeretkeztetek védekezés nélkül nem jelent semmit. 4 évvel ezelőtt a férjemmel (akkor még nem volt a férjem) védekezés nélkül szeretkeztünk kb. 2-3 alkalommal, mégpedig azért, mert mondtam Neki, hogy én már érzem a mensiszerű fájdalmat, tehát mindjárt megjön. Hát nem jött meg utána még 9 hónapig. :) 3,5 éves a kislányunk.
13/19 A kérdező kommentje:
pontos szokott neki lenni.
32 éves.
2011. szept. 20. 11:29
14/19 anonim válasza:
50% Vagy terhes, vagy nem terhes.
15/19 anonim válasza:
Necces. Kb. 1 hét múlva már csinálhat tesztet.
16/19 sumergo válasza:
Basszus! 32 éves, és ennyit sem tud, hogy 2-3 nappal aktus után még nem lehet terhes, ahhoz előbb be kell ágyazódni a megtermékenyített petesejtnek. Aztán ha ez megtörténik, akkor utána pár nappal lesz kimutatható teszt által a terhességi hormon jelenléte. Azaz aktus után kb. 2 héttel. Ha pedig most kéne menstruálnia, akkor azért kicsi az esélye, hogy épp volt ott petesejt, ami megtermékenyülhetett, de persze nem lehet kizárni. Pár hét és kiderül! Azt hittem max. 18 évesek vagytok!!
17/19 A kérdező kommentje:
jól van na... :)
2011. szept. 20. 12:30
18/19 anonim válasza:
sumergo! Előfordul bizony! L: 11.28-as válaszomat! Mensi előtt pár nappal estem teherbe! Bár az igaz, hogy nekem világéletemben pontatlan és hosszú volt a ciklusom.
19/19 anonim válasza:
Hát elvileg bármikor teherbe lehet esni, de két nappal utána még ne várj eredményt! Szexeljetek ha babát akartok, aztán ha késik akkor tesztelhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!