Mikor a legkönnyebb teherbe esni?
Figyelt kérdés
Jelenleg gyógyszert szedek de év elején szeretnénk kisbabát!Még szedjem ebben az évben a gyógyszert és utána nemsokkal próbálkozzunk vagy hagyjak egy kis szünetet és úgy nagyobb az esély a teherbe esésre!Szeretném megtudni a tapasztalatokat!2011. szept. 20. 10:15
1/4 anonim válasza:
Hagyj egy kis időt a szervezetednek a gyógyszer bbahagyása után.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2011. szept. 20. 10:45
3/4 anonim válasza:
Szia!
Akkor legkönnyebb, amikor NEM akarsz. :)
Viccet félretéve. Egyrészt ajánlott 3 hónapot várni tabi után, másrészt viszont amikor megindul a peteérés (és ez lehet, hogy 3 hónapnál sokkal korábban lesz), nagyobb az esély a terhességre, sőt, az ikerterhességre is.
Egyébként még én is szedek gyógyszert, és jövőre szeretnénk babát, ill. nem vagyunk benne biztosak, hogy máris szeretnénk, csak már 35 vagyok, első baba lenne, és félünk, hogy sokáig nem jön össze esetleg.
Nem tudom, mit csináljak, hagyjam-e abba, vagy még ne.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Nálunk a második baba lenne lesz!Én is iker vagyok izgalmas lenne ikreket várni!Hű de nem semmi lenne vele megbirkózni!Akkor lehet most abbahagyom aztán egy kicsit várunk és meglátjuk mi lesz!Az első baba előtt majdnem 1 évvel nem szedtem és amikorra terveztük sikerült is!Sok sikert nektek is!
2011. szept. 20. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!