Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jár ugy valaki meddőségibe...

Jár ugy valaki meddőségibe aki munkanélküli?

Figyelt kérdés
Ti hogy birjátok anyagilag.Nekem kicsit nehéz de addig megyek mig nem sikerül.Májusban kedzük az inszemet.
2009. ápr. 24. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:
5 év munka melletti meddőségi centrumba járás után felmondtam és úgy mentem az utolsó előtti lombiklehetőségemre. Sikerült:))) nem volt idegeskedés a késések miatt a munkahelyemről, ugyan nem jutott új ruhára,nyaralásra. összehúztuk magunkat,de most itt szuszog az ölemben egy kismanó:))) Ez a legtöbb amit akarhatok. Sok sikert neked és a pénz hidd el nem ér fel egy babával.
2009. ápr. 26. 16:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked szívből!!!Olyan jó ilyet hallani.Kicsit rossz hogy minden pénzünk szinte oda meg de megfogja érni remélem.Májusban lesz inszemem.
2009. ápr. 26. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:
melyik intézménybe jársz? Én a BMC-be kezdtem és végül a Kaaliban sikerült a beavatkozás.
2009. ápr. 26. 20:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Én is a bmc-be járok Szűcs dokihoz,hát remélem itt sikerülni fog.Miért mentél a Kaáliba?Első konzim nekem is ott volt csak én anyagiak miatt nem maradtam ott.
2009. ápr. 26. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Szakmailag a BMC is kifogástalan volt,ne aggódj nem azért váltottam. csak túl sok kudarc ért ott engem ,azt gondoltam nem árt a "változatosság". és nem bántam meg,mert nyugodtabb volt a légkör nem voltak olyan sokan és a 2. beavatkozás sikerrel járt.Így ismeretlenül is szorítok neked májusban. Bármi kérdésed van írj nyugodtan privit is akár.
2009. ápr. 27. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!