Boldog vagyok, örülnétek velem?
2011. szept. 19. 14:02
11/19 anonim válasza:
dejóóóó :D én elképesztően örülök Neked/Nektek. nagyon boldog lehetsz és gondolom az egész család hamarosan ;) drukkolj nekem is kérlek, én is vágyom ráááá...csüt-ön kiderül :) kellemes babavárást. evelin
12/19 A kérdező kommentje:
Koszonom!!!Drukkolok es varom hogy irj mi lett csutortokon!
2011. szept. 19. 15:38
13/19 anonim válasza:
Gratulálok!:) örülök neki nagyon!jó egészséget és baba várást! puszi!:)
14/19 ExCaty válasza:
gyönyörű a teszted, nagyon szép erős!! nagyon irigyellek! mi is épp második hónapja próbálkozunk, 1 hét múlva nem várom és nagyon szeretném ha ilyet tesztet produkálnék mint te! :) elhiszem hogy milyen hatalmas öröm is ez! én is barátcserjéztem ebben a hónapban, remélem jót tett. mellé még cickafarkot meg palástfű teát is ittam. várom az eredményt. nagyon gratulálok és legyetek nagyon boldogok, erőt, egészséget kívánok!! :)
15/19 Katika19 válasza:
Gratulélok Nektek!!!!Sok boldogságot és jó babavárást!mi is most fogunk a 2 hónapja probálkozni!remélem nekem is ilyen szép pozítiv tesztem lesz mint neked is!:):)am. hány éves vagy?
16/19 A kérdező kommentje:
24 eves vagyok!!!!Nem tudom bemeselem magamnak vagy mi de ma mar emelygve ebredtem!!!!amugy allandoan birnak aludni kb egy hete!!!!es onnan gondoltam hogy van baba hogy semmi tunetem nem volt kiveve az almossag de azt az idore fogtam
2011. szept. 20. 10:56
18/19 A kérdező kommentje:
Koszi szepwn! Nagyon jol ! Ma megyunk dokihoz a tegnap este hallottamna szivecskejet
2011. okt. 3. 07:28
19/19 Katika19 válasza:
az jó!:) örülök,hogy megvagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!