Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma reggel csináltam tesztet....

Ma reggel csináltam tesztet. Nagyon halványan ott volt a 2. csík is. Hány nap múlva teszteljek? Mennyi idő múlva látszik erősebben a csík?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 20:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
van, mikor meg sem erősödik, annyira ne bízd a tesztre a dolgokat szerintem:-) Én nagyon örültem a halvány kis csíkjaimnak, aztán szaladtam az orvoshoz. tényleg sikerült a baba. Aztán férjemmel mondtuk, hogy kellene egy olyan teszt, amin szépen látszanak a csíkok, eltesszük emlékbe, vagy legalább a fényképet róla. már több mint 3 hónapos terhes voltam, mikor csináltam tesztet újra, még akkor is csak halvány csíkom volt!
2009. ápr. 23. 20:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Két nap mulva már biztos erősebb lesz.Megjegyzem én minden nap tesztletem mert nem birtam ki,és latszott az erősődés.
2009. ápr. 23. 20:49
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!:)
2009. ápr. 23. 20:52
 4/11 anonim ***** válasza:
:) egy két nap múlva próbáld meg újra.
2009. ápr. 23. 20:53
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem várj egy hetet, akkor bombabiztos lesz a csík. Az első válaszolónak annyit, hogy 3 hónap után MÁR nem látszik a csík, mert a HCG megy ki folyamatosan a szervezetből és egy idő után már nem termelődik annyi, hogy meglátszódjon a teszten.
2009. ápr. 23. 21:42
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
Utólsónak ez hűlyeség én 6 hónaposan csináltam heccből egy tesztet hogy a barátnőm apját megijesszük és +volt!
2009. ápr. 24. 07:02
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem hülyeség, csak egy kicsit utána kéne nézni, mielőtt hülyeségnek nevezel valamit!

[link]

2009. ápr. 24. 07:42
 8/11 anonim ***** válasza:
ezt most nekem írtad?7:02-es vagyok
2009. ápr. 24. 10:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen
2009. ápr. 24. 11:14
 10/11 anonim ***** válasza:
És amit elolvastál értelmezted is már bocs????Ha nem zavar én azt írtam hogy pozítiv volt a teszt amikor már 6 hónapos terhes voltam!!!!Most amit betettél linket sztem engem igazol!!!!Vagy most mi bajod van????Az előttem szólónak írtam hogy nem megy ki 3 hónaposan a hcg a szervezetből!!!
2009. ápr. 25. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!