Megvagyok ijedve. Ezek terhességre utalo jelek?
Figyelt kérdés
együtt voltunk a pärommal 2 hete kb, vagy 2 és Fél..belémélvezett,és most meg kb 1 hete fagyit kivänok,meg tejfölt cukorral,és a bort is nagyon!meg a hasam is megy 2 napja,görcsölök(menstruäcios szerü görcs).ez lehet terhesség?vagy betudhato mäsnak is?pl a tavasz vagy lappango betegség vagy nem is tudom..2009. ápr. 23. 17:25
1/11 anonim válasza:
Csinálj tesztet, nem védekeztetek?? ha nem szeretnél babát, tegyél érte..
Majd üzenj
2/11 anonim válasza:
Szia! Ha a párod elélvezett benned akkor van rá esély ... ( nem is kevés) az, hogy kívánós vagy az egyik alaptünete a terhességnek bár nem mindenkinél fordul elő. De lehet, hogy csak a félelmed miatt produkálod ezeket a tüneteket pszichésen. ( Velem már előfordult. 2 hónapig késett a menstruációm az állandó idegeskedés miatt! Bár mi védekeztünk csak elszakadt az óvszerünk és megijedtem nagyon ... ) De a hasmenés az nem egészen idesorolható tünet! Szerintem az idegeskedés miatt van mert attól is lehet hasmenése az embernek ha stresszes életmódot él és folyton idegeskedik vagy legalábbis hosszabb időn keresztül!
3/11 anonim válasza:
Mikor kellene megjönnie?? Mástól is lehet, de szerintem csinálj egy tesztet (ha itt az ideje), vagy menny el a dokidhoz
4/11 anonim válasza:
mikor kell megjönnie? ha késik kb 5 napot, tesztelj
32
5/11 A kérdező kommentje:
amikor együtt voltunk,az menszi elött volt 2 nappal..de akkor megis jött.akkor godnoltam hogy nem lehetek terhes.aztän mär a cigit se kivänom.räse gyujtottam mär majdnem 1 hete.pedig probältam(hiszen azt gondoltam énis lehet hogy bebeszélem),de akkor se tudtam elszivni,a feléig se.van egy kisfiunk,és nem szeretnénk jelenleg babät,a 2 és fél hettel ezelötti este pedig "baleset "volt:S..a héTen tesztelek,és mindenképpen ideirom.még irjatok nyugodtan!és köszönöm azoknak akik irtak!
2009. ápr. 23. 17:36
6/11 anonim válasza:
Szia!Milyen volt a menzid mennyisége?Ha másmilyen,mondjuk kevesebb és rózsaszines-barnás,kicsit pirosas,akkor simán lehetsz terhes!Kiváncsi leszek a teszted eredményére!
7/11 A kérdező kommentje:
ugaynolyan volt a menszim mint amilyen szokott lenni.a héten mindenképpen tesztelek..én ugy éRzem hogy terhes vagyok:(..aztän remélem hogy nem!a kisfiammal amugy a tünet csak cicifäjäs volt,meg has görcs.mäs nem volt.amugy a kisfiamnàl mikor elöször teszteltem azt mutatta hogy nem vagyok terhes.de ennek mär épp a héTen itt az ideje hogy teszteljek,2 és fél hét az elég a teszthez.majd szerintem holnap..:S
2009. ápr. 23. 17:47
8/11 anonim válasza:
szia.meg tudlak érteni.nekem egy 13hós kislányom van és 9napja késik.mi a menstruáció 4vagy 5. napján voltunk együtt.olyan furi a hasam, nagyon várom h megjöjjön, de én is arra gondolok h az ideg is közrejátszik h késik-legalábbis remélem, mert nagyon gázos volt az első terhességem.Nektek mennyi idős a babátok???szorítok h megjöjjön......szorítsunk egymásért:)
9/11 A kérdező kommentje:
18 hos a kisfiam.hät igen,olyan rossz ez a tudatlansäg,värakozäs,izguläs..jobb volt mikor azéRt izgultam hogy terhes legyek a kisfiammal:)!!énis szoritok neked.te mikor tesztelsz??
2009. ápr. 23. 18:51
10/11 anonim válasza:
szia én teszteltem szerda reggel az első vizeletből és negatív lett.ma veszek másik tesztet és holnap reggel tesztelek...nagyon be vagyok parázva.....szörnyű ez a bizonytalanság.ma éjjel már azt álmodtam h bent voltam a kórházban és mondta a doktornő h terhes vagyok..én meg elkezdtem bőgni hangosan és a körülöttem lévő emberek pedig mind nevettek.remélem ez az álom azt jelenti h nem vagyok terhes.te mikor tesztelsz?vagy megjött már???de folyásom sincs napok óta.....ez a durva....a hasam is püffedtebb.remélem azért is kések mert annyira ráparáztam a témára.írj ha van vmi.....puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!