Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megvagyok ijedve. Ezek terhess...

Megvagyok ijedve. Ezek terhességre utalo jelek?

Figyelt kérdés
együtt voltunk a pärommal 2 hete kb, vagy 2 és Fél..belémélvezett,és most meg kb 1 hete fagyit kivänok,meg tejfölt cukorral,és a bort is nagyon!meg a hasam is megy 2 napja,görcsölök(menstruäcios szerü görcs).ez lehet terhesség?vagy betudhato mäsnak is?pl a tavasz vagy lappango betegség vagy nem is tudom..
2009. ápr. 23. 17:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj tesztet, nem védekeztetek?? ha nem szeretnél babát, tegyél érte..

Majd üzenj

2009. ápr. 23. 17:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha a párod elélvezett benned akkor van rá esély ... ( nem is kevés) az, hogy kívánós vagy az egyik alaptünete a terhességnek bár nem mindenkinél fordul elő. De lehet, hogy csak a félelmed miatt produkálod ezeket a tüneteket pszichésen. ( Velem már előfordult. 2 hónapig késett a menstruációm az állandó idegeskedés miatt! Bár mi védekeztünk csak elszakadt az óvszerünk és megijedtem nagyon ... ) De a hasmenés az nem egészen idesorolható tünet! Szerintem az idegeskedés miatt van mert attól is lehet hasmenése az embernek ha stresszes életmódot él és folyton idegeskedik vagy legalábbis hosszabb időn keresztül!
2009. ápr. 23. 17:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mikor kellene megjönnie?? Mástól is lehet, de szerintem csinálj egy tesztet (ha itt az ideje), vagy menny el a dokidhoz
2009. ápr. 23. 17:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

mikor kell megjönnie? ha késik kb 5 napot, tesztelj

32

2009. ápr. 23. 17:33
 5/11 A kérdező kommentje:
amikor együtt voltunk,az menszi elött volt 2 nappal..de akkor megis jött.akkor godnoltam hogy nem lehetek terhes.aztän mär a cigit se kivänom.räse gyujtottam mär majdnem 1 hete.pedig probältam(hiszen azt gondoltam énis lehet hogy bebeszélem),de akkor se tudtam elszivni,a feléig se.van egy kisfiunk,és nem szeretnénk jelenleg babät,a 2 és fél hettel ezelötti este pedig "baleset "volt:S..a héTen tesztelek,és mindenképpen ideirom.még irjatok nyugodtan!és köszönöm azoknak akik irtak!
2009. ápr. 23. 17:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Milyen volt a menzid mennyisége?Ha másmilyen,mondjuk kevesebb és rózsaszines-barnás,kicsit pirosas,akkor simán lehetsz terhes!Kiváncsi leszek a teszted eredményére!
2009. ápr. 23. 17:42
 7/11 A kérdező kommentje:
ugaynolyan volt a menszim mint amilyen szokott lenni.a héten mindenképpen tesztelek..én ugy éRzem hogy terhes vagyok:(..aztän remélem hogy nem!a kisfiammal amugy a tünet csak cicifäjäs volt,meg has görcs.mäs nem volt.amugy a kisfiamnàl mikor elöször teszteltem azt mutatta hogy nem vagyok terhes.de ennek mär épp a héTen itt az ideje hogy teszteljek,2 és fél hét az elég a teszthez.majd szerintem holnap..:S
2009. ápr. 23. 17:47
 8/11 anonim ***** válasza:
szia.meg tudlak érteni.nekem egy 13hós kislányom van és 9napja késik.mi a menstruáció 4vagy 5. napján voltunk együtt.olyan furi a hasam, nagyon várom h megjöjjön, de én is arra gondolok h az ideg is közrejátszik h késik-legalábbis remélem, mert nagyon gázos volt az első terhességem.Nektek mennyi idős a babátok???szorítok h megjöjjön......szorítsunk egymásért:)
2009. ápr. 23. 18:46
 9/11 A kérdező kommentje:
18 hos a kisfiam.hät igen,olyan rossz ez a tudatlansäg,värakozäs,izguläs..jobb volt mikor azéRt izgultam hogy terhes legyek a kisfiammal:)!!énis szoritok neked.te mikor tesztelsz??
2009. ápr. 23. 18:51
 10/11 anonim ***** válasza:
szia én teszteltem szerda reggel az első vizeletből és negatív lett.ma veszek másik tesztet és holnap reggel tesztelek...nagyon be vagyok parázva.....szörnyű ez a bizonytalanság.ma éjjel már azt álmodtam h bent voltam a kórházban és mondta a doktornő h terhes vagyok..én meg elkezdtem bőgni hangosan és a körülöttem lévő emberek pedig mind nevettek.remélem ez az álom azt jelenti h nem vagyok terhes.te mikor tesztelsz?vagy megjött már???de folyásom sincs napok óta.....ez a durva....a hasam is püffedtebb.remélem azért is kések mert annyira ráparáztam a témára.írj ha van vmi.....puszi
2009. ápr. 24. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!