Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A doki láthatja még uh-n a...

A doki láthatja még uh-n a megrepedt tüsző maradványát 7 nap után? Kérlek olvassatok el?

Figyelt kérdés

Csak mert most jöttem és azt mondta nem biztos hogy volt peteérésem, de nem kizárt !de mikor előző hóban voltam akkor meg azt mondta hogy ott van a jobb petefészekben 3 készülődő pete,akkor azokkal most mi van miért nem jöttek:(

akkor lehet csak ő nem látott már semmit ,ja és valami kis paca félére mondott valamit hogy talán az lehetett az!És hogy meg van vastagodva a méh falam

2009. ápr. 23. 14:25
 1/5 A kérdező kommentje:
ja ha valakit érdekel írjon és leírom a papíron lévő eredményeket
2009. ápr. 23. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Pár napig még látszik a tüszőfolyadék, ha megrepedt. Lehet, hogy volt peteérésed. Milyen gyakran néz uh-al?
2009. ápr. 23. 14:32
 3/5 A kérdező kommentje:
legutóbb márciusban nézett akkor voltam a 17,. napon és pont akkor volt a peteérés,most a görbém mutat egy hő csökkenést azután emelkedést és az is a 17-18. napon volt
2009. ápr. 23. 14:47
 4/5 A kérdező kommentje:
2009. ápr. 23. 14:52
 5/5 anonim ***** válasza:

a tojás alapján szerintem meg a höd miatt 18. napon volt a tüszörepedésed, és jokor is voltatok együtt:)

32

2009. ápr. 23. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!