Milyen teszttel tesztelnek, akik 04.30 körülre nem várják?
Figyelt kérdés
Én a nemvárt utáni napon szeretnék, de nem tudom milyen tesztet vegyek.2009. ápr. 23. 12:40
1/10 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a Gabriel, és a Clearblue a legmegbízhatóbb, de nem rossz a Lily sem! Én 29.-ére nem várom, de még nem tudom, hogy akarok-e rögtön tesztelni, vagy várok még bőven, hogy megjön-e! 3 éve folyamatosan pofára esek, úgyhogy én már egy kicsit tartok a teszteléstől!
2/10 A kérdező kommentje:
Én is ezekről hallottam jólat, kiv: Lilly.
Remélem most sikerrel jársz Te is és + lesz a teszted.
2009. ápr. 23. 13:25
3/10 anonim válasza:
Én is 30-ra nem várom. Szerintem majd csak május elején fogok tesztelni mert nem akarok megint csalodni. És biztos, hogy gabriellel.
4/10 anonim válasza:
gabrielt hol lehet kapni??sehol se láttam még, én discolort vettem gyógyszertárban holnapra, azt mondták jó....nekem márc 23 án jött meg utóljára
5/10 anonim válasza:
Első vagyok! Gabrielt gyógyszertárban lehet kapni, de szerintem azok is jók, amik drogériában kaphatók! Úgy vagyok vele, hogy ha terhes vagyok, úgyis kimutatja, akármilyet veszek!
6/10 anonim válasza:
előző vagyok...mármint előtted....köszi akkor majd gabrielt nézek...de nekem pl drogériás a kisfiamat nem mutatta ki...tehát elején jó másmilyet venni sztem, persze van akinek hamarabb beindulnak a hormonjai
7/10 A kérdező kommentje:
Gabriel elvileg minden gyógyszertárban kapható, olyan 800 Ft körül van és sztem jó teszt
2009. ápr. 23. 13:42
8/10 anonim válasza:
nálam a lily pozitívat mutatott, másnap reggel egy érzékennyel teszteltem, az szinte rögtön kimutatta.
én is úgy gondolom, hogy ha valaki terhes, akkor azt bármelyik teszt kimutatja.
9/10 anonim válasza:
a másik teszt az Valentin volt, mártogatós-érzékeny tesztet kértem a gyógyszertárban. :)
10/10 anonim válasza:
Engem a medi-lab 2-szer, és a lili is ennyiszer átvágott.
A medilabra rákérdeztem gyógyszertárba, és ők is mondták,hogy ezekre van a legtöbb panasz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!