Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teljes hormonvizsgálatot...

Teljes hormonvizsgálatot lehet kérni TB-s alapon, vagy fizetni kell érte mindenképp?

Figyelt kérdés
Januárban kértem a dokimtól beutalót (missed ab után voltam), egy fővárosi laborba kellett küldeni a mintát, és fizetnem kellett érte. Máshol is így van, vagy van ahol ingyenes?
2011. szept. 14. 21:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó a 12 ezer ft-ért csak egyszer vettek vért?

Egy ciklusban nem 3-szor néznek hormont?

2011. szept. 20. 20:59
 12/16 anonim ***** válasza:

Igen,egyszer vettek vért ciklus harmadik napján!Az az egy alkalom volt a 12.000ft de hozzá teszem a nőgyógy.magánrendelőben vette le az aszisztens és az alaphormonokat nézték így az eredmény 100%pontosságú!

Nem olcsó de sokszor igaz a mondás,hogy olcsó húsnak híg a leve így inkább fizetek mert akkor biztos,hogy foglalkoznak is velem!

Nem jó ez így de sajnos az egészségügyben nagy átlagban ha az ember nem fizet le se sz.rják!

Egyébként barátnőmnek bár nem kellett fizetni de a dokija nem is mondta meg melyik ciklusnapon menjen vérvételre pedig bizonyos hormonoknál nagyon is számít az időzítés!!!

Ha találtok egy jó dokit inkább ne sajnáljátok a pénzt a vizsgálatokra mert a siker biztosabb ha olyan orvoshoz jártok aki érti a dolgát és teszi is!

Nekem ilyen dokim van és nem cserélném le semmilyen ingyenes sztk-s.ra!!!

Sok sikert mindenkinek aki még vár a babára!!!

2011. szept. 21. 11:22
 13/16 Manka68 ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem volt ingyenes vérvétel is, úgy hogy a nődokim a magánrendelésén adott beutalót. Szerintem ilyen félhivaalosan csinálta. :-)

Viszont elég sokat kellett várni az eredményre. Azóta volt am magánlaborban, nem is egyben. Ugyanazt tudják, mint az SZTK, csak sokkal gyorsabban. A lényeg a kiértékelés, amit szerintem is jobb, ha ha olyan doki csinál, aki ért hozzá, és oda is figyel. SZTK-ban még én sem találkoztam ilyennel. :-((

Magánlaborokban az árak úgy vannak, hogy hormononként számolják, tehát nem mindegy, hogy csak a 4 alaphormont nézeted meg, vagy mást is kérsz.

2011. szept. 22. 06:13
 14/16 A kérdező kommentje:

személyesen is utánajártam és tanulságul leírom a tapasztalatomat:

itt, nálunk, vidéken (esztergom) NEM lehet ingyenes hormonvizsgálatot kérni!! Vagy fizetsz, vagy nem tudod meg mi a bajod, vagy utánajársz (!!!) hogy hol lehet ingyen, TB támogatással megcsináltatni a hormonprofilt, mert az orvos nem tudja, vagy nem akarja tudni hol lenne neked egyszerűbb. Pfffff.....

2011. szept. 29. 13:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Nagyon nem akarnak adni Beutalót a körzetiben

Hiába vna az embernek TB-je -

2014. nov. 20. 22:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem is kellett valamennyit fizetnem

(Magánnál voltam) Kétszer voltam vérvételen

2014. nov. 20. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!