Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetnek tüneteim? Mikor...

Lehetnek tüneteim? Mikor tesztelhetek?

Figyelt kérdés
Holnapra nem várom...tegnap meg többször megszédültem,le kellett ülnöm!
2011. szept. 14. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolom a terhességet kérdezed. A várt menstruáció ideje után 2 héttel. Akkorra már kb. 1 hónapos. Nem tudom a mai tesztek hány heteset mutatnak ki. Vegyél egyet, és olvasd el a haszn. utasítást. Azon biztos rajta van, mikor lehet alkalmazni.
2011. szept. 14. 14:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy érzékenyebb teszt már most is kimutathatja.Tünetek ilyenkor még nem nagyon vannak,azok majd a 7-8 ik héttől.Ilyenkor mindjárt megjön érzés és mellfeszülés ami lehet.
2011. szept. 14. 14:50
 3/5 A kérdező kommentje:
"mindjárt megjön"érzésem van:)de nagyon szeretnénk már a babát!A múlt hónapban is csalódnom kellett,remélem,most nem kell!
2011. szept. 14. 14:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehetnek. Nem vagyunk egyformák.

Második babámat is nagyon hamar "lefüleltem", de most a harmadikat meg még hamarabb. Együttlét utáni 8. napon ebéd időben szép pozitívat teszteltem. Én is megszédültem néhányszor már előtte levő napon, és éjjel vagy 5x ki kellett mennem pisilni. Erősen gyanakodtam, és bejött. :o)

2011. szept. 14. 14:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, "mindjárt megjön" érzésem meg egyáltalán nem volt, ez is gyanússá tette a dolgot...
2011. szept. 14. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!