Hogy lehet átvészelni ezt a tüneteim vannak-még nem jött meg és nem tesztelhetek időszakot?
átlagban 34napos a ciklusom,most vagyok a 24.napon.én úgy éreztem hogy 31én volt a peteérésem....és rá egy hetére erősen vannak tüneteim....
egyszerűen megőrjít ez a bizonytalanság
Szia!Nekem is 31-én volt peteérésem, viszont 28 naposak a ciklusaim. És már 1,5 éve próbálkozunk...Nekem nagyon nehéz, próbálom lekötni magam, meg a munkába temetkezni, de nagyon izgulok.Egyik nap reménykedem, másnap meg teljesen feladom.Több hónapban voltak már olyan tüneteim, ami alapján 90%-ban úgy gondoltam, h most sikerült, de mégis csalódnom kellett.Aztán meg folyton mérges vagyok magamra, hogy elpazarolom azt a sok tesztet, pedig ha türelmes lennék...De már a nemvárt napja körül teljesen be vagyok zsongva...
Azért írd majd meg, hogy mi lett, ok? Őszintén remélem, hogy mindkettőnknek ott lesz az a második csík!!!:)
Idegtépőek ezek a napok. Minden hónapban megfogadom, hogy a következőben nyugodt leszek és kivárom a megfelelő időt. De, áááááá...
Most is szinte 100%-ig biztos voltam, hogy most baba lesz a dolgoban, de nem éltem bele magam. Sajna meg is jött. De egyszer csak ott lesz az a két csík!
Igen, én is csatlakoznék a többiekhez... én minding bebeszélem magamnak, á ez megint csak pszichés érzés, biztos nem.
Erre én sem nagyon tudok tanácsot adni... sajna, pedig nekem sem ártana okos ötlet...
ráadásul nekem hónapok óta ilyen tüneteim vannak.a minap kérdeztem,hogy ez lehet e attól,hogy teljesen elapadt a tejem...
pedig csak ebben a hónapban kezdtük a babaprojektet :-) az első szinte azonnal sikerült.kíváncsi vagyok.És nem is az zavar/idegesít,hogy még nem lehet tesztelni,vagy hogy nem baba miatt van,hanem az,hogy nem tudom mitől van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!