Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehet átvészelni ezt a...

Hogy lehet átvészelni ezt a tüneteim vannak-még nem jött meg és nem tesztelhetek időszakot?

Figyelt kérdés

átlagban 34napos a ciklusom,most vagyok a 24.napon.én úgy éreztem hogy 31én volt a peteérésem....és rá egy hetére erősen vannak tüneteim....

egyszerűen megőrjít ez a bizonytalanság

2009. szept. 10. 11:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nekem is 31-én volt peteérésem, viszont 28 naposak a ciklusaim. És már 1,5 éve próbálkozunk...Nekem nagyon nehéz, próbálom lekötni magam, meg a munkába temetkezni, de nagyon izgulok.Egyik nap reménykedem, másnap meg teljesen feladom.Több hónapban voltak már olyan tüneteim, ami alapján 90%-ban úgy gondoltam, h most sikerült, de mégis csalódnom kellett.Aztán meg folyton mérges vagyok magamra, hogy elpazarolom azt a sok tesztet, pedig ha türelmes lennék...De már a nemvárt napja körül teljesen be vagyok zsongva...

Azért írd majd meg, hogy mi lett, ok? Őszintén remélem, hogy mindkettőnknek ott lesz az a második csík!!!:)

2009. szept. 10. 11:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Idegtépőek ezek a napok. Minden hónapban megfogadom, hogy a következőben nyugodt leszek és kivárom a megfelelő időt. De, áááááá...

Most is szinte 100%-ig biztos voltam, hogy most baba lesz a dolgoban, de nem éltem bele magam. Sajna meg is jött. De egyszer csak ott lesz az a két csík!

2009. szept. 10. 12:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, én is csatlakoznék a többiekhez... én minding bebeszélem magamnak, á ez megint csak pszichés érzés, biztos nem.

Erre én sem nagyon tudok tanácsot adni... sajna, pedig nekem sem ártana okos ötlet...

2009. szept. 10. 12:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is csatlakoznék! Én is izgulok, és ez még vizelési ingert is képes kiváltani nálam. (Írtam is ezt az egyik kérdezőnek, nálam így van) Az összes terhes tünet is meg van, utolsó menszikor késett 3 napot is. El pazaroltam egy tesztet is, fel lelkesülve a többi + tesztelőn, aztán mindig megjön az a vége. Én most adtam fel egyébként. Már bele fáradtam a sok önvizsgálatba. Várakozásba.
2009. szept. 10. 16:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnos ilyen korán még nincsenek tünetek, legfeljebb pszichésen.:( Várd ki, megjön-e. Sőt, ha lehet egy tanácsom: várj a teszteléssel legalább egy hetet! Itt is annyi olyan történetet lehet olvasni, hogy pozitív teszt után rendesen megjött, az sajnos nagyon korai vetélés, ami a szervezetben nem okoz problémát, viszon lelkileg annál inkább, ha már beleélted magad.
2009. szept. 10. 18:02
 6/6 A kérdező kommentje:

ráadásul nekem hónapok óta ilyen tüneteim vannak.a minap kérdeztem,hogy ez lehet e attól,hogy teljesen elapadt a tejem...

pedig csak ebben a hónapban kezdtük a babaprojektet :-) az első szinte azonnal sikerült.kíváncsi vagyok.És nem is az zavar/idegesít,hogy még nem lehet tesztelni,vagy hogy nem baba miatt van,hanem az,hogy nem tudom mitől van ez.

2009. szept. 11. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!