Már kb. 1 hónapja iszom Aloe vera gélt (99.5 %-os). Ez segíthet babavárás szempontjából? Milyen hatásai vannak?
A ciszta és a nem rendszeres peteérés nem zárja ki a terhességet, bár csökkenti az esélyt. nekem PCO-m van, és 3 hónap alatt estem teherbe...
A gél nagyon jó, beállítja a szervezeted egészséges szintjét. Erősíti az immunrendszer, kiűzi a bacikat, káros dolgokat, beállít egy egészséges testsúlyt, étkezést, szóval csak jó, hogy iszod.
Ajánlom mellé a B12 vitamint, én e két dolgot szedem a terhsségem alatt, mást nem.
De a lényeg, hogy légy türelemmel, ne erőltesd, annál nehezebb lesz. Próbálj "megfeletkezni" babáról, ne akard annyira, csak éld a boldog életed, szeretkezzetek akkor, amikor jól esik, és ne akkor amikor "kell". ha ettől kicsit el tudsz szakadni, jobb lesz, hidd el.-)
Köszi a választ! Bízom a legjobbakban...
Nekem még konkrétan nem mondták, hogy PCO-m lenne, de szerintem az van. Sokszor írják az UH-eredményemre, hogy mindkét petefészekben apró ciszta van.
Terhesség előtt nem szedtél semmit?
Szia!
Jó hogy iszod a gélt. Mellé még esetleg szedheted a Royal Jelly-t (méhpempő). Ezt szokták adni azoknak, akik babát akarnak. Én is szedem. A férjem meg Multi Macát szed. csak az a gond, hogy ezek elég drágák. sajnos.
Köszi!
És ezt hol tudnám beszerezni? Herbáriában kapható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!