Pajzsmirigyemmel probléma van nemrég derűlt ki! Van aki így esett teherbe?
Figyelt kérdés
Kaptam rá gyógyszert szedem is rendessen!Van aki így esett teherbe,hogy kiderűlt bajok vannak a pajzsmirigyével?Ha igen akkor mikor sikerűlt neki a baba?Mert ugye a pajzsmirigy is befolyásolhatja,hogy idáig nem történt meg a csoda!:-(
Köszönöm a válaszokat is előre!!!!!
2009. ápr. 22. 11:05
1/6 anonim válasza:
szia!nekem is pajzsmirigy problémám van de én már lassan 3 éve szedem a gyogyszert.nekünk a gyogyszer abbahagyása után a 2 honapban összejött. most 9 hetes vagyok.a pajzsmirigy leginkább akkor befolyásolja a teherbeesést ha nincs kezelve.sok sikert.
2/6 anonim válasza:
Ha kezelve vagy, semmi gond nem lesz!
Engem nem kezeltek, aztán 1 év után teherbeestem, de 9. hetesen elvetéltem. :( Na, azóta kezelnek, de a baba még nem jött...
3/6 anonim válasza:
Nyugi, mindent bele. Én 11-es tsh-val spontán teherbe estem, de 8 hetesen elvetéltem. Utána derült ki a pajzsmirigy, azóta letroxot szedek és most 6 hetes vagyok. Nekem 4 hónapra a vetélés után sikerült. Szorítok Neked!
4/6 anonim válasza:
Én is 3 éve szedek gyógyszert pajzsmirigyre, a 2. próbálkozós hónapban estem teherbe. Mióta szeded a gyógyszert?
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszotokat!
Lassan 1 hónapja szedem a gyógyszert az L-Thyroxin50-t az eredményem mikor kiderűlt,hogy baj van 37,9 volt.Akkor reménykedhetek,hogy lehet hamarossan sikerűlni fog?
2009. ápr. 22. 13:24
6/6 anonim válasza:
Reméljük, a dokidnak elsőre sikerült eltalálnia a gyógyszer megfelelő adagját, de ezt majd a kontroll vérvizsgálatokból úgyis nyomon követi, és ha úgy alakul, esetleg növeli a mennyiséget. Szerintem próbálkozzatok nyugodtan, ha sikerül teherbe esned, fokozott figyelmet fognak rád fordítani a pajzsmirigy gondozóban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!