Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek Babás ha csak 1-2...

Lehetek Babás ha csak 1-2 tizeddel magasabb a hőm pé-után?

Figyelt kérdés
A 20-adik ciklusnapomon vagyok és csak 36.8 36.9 a hőm,az alaphőmet 36.7-re huzta be a ciklus.hu.Görbét ne kérjetek.Még a cover line fölött vagyok.Ha csak ennyivel magasabb a hőm akkor tuti nincs Baba?Vagy mehet még 37-ig? 28 naposak a ciklusaim.Köszi
2009. ápr. 22. 09:58
 1/5 A kérdező kommentje:
A Babatervezők oldalát már láttam.
2009. ápr. 22. 09:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha babás leszel, akkor feljebb fog még menni a hőd igen, trifázisos lesz belőle valószínű. Ha viszont nem, akkor itt marad és a mensikor leesik.. sajnos.
2009. ápr. 22. 10:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi.És kb hányadik napomon kellene feljebbmennie a hőmnek hogy Baba legyen?Már 10 honapja probálkozunk,nem hiszem hogy sikerült volna már nem merek bizakodni.Holnap lesz meg a hormoneredményem,végre kiderül ha ott baj van.
2009. ápr. 22. 10:37
 4/5 anonim ***** válasza:
A peteérés utáni 6-10 nap között kb. - szerintem. Nálam legalábbis így volt, mert a beágyazódáskor ismét picit megnő a hő a progeszteron termelés miatt.
2009. ápr. 22. 12:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi.Szoval ha 36.9 fölé nem megy pár napon belül akkor tuti hogy nem sikerült?
2009. ápr. 22. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!