Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 tizedet esett a hőm a...

Ha 2 tizedet esett a hőm a tegnapihoz képest, de így is magasabb 3 tizeddel a normálisnál, az még jelenthet babát? A ciklus 20. napjánál tartok.

Figyelt kérdés
Eshetett attól a hőm,hogy nyitott ablaknál aludttunk és reggel arra keltem,hoy fázom? A ciklus.hu 12.napra húzta be a pé-m,de szerintem a 14.napon volt. Szerintetek? Tüneteim: 2 napja be van duzzadva a szeméremajkam és érzékeny(nem gombásodás,soha nem volt), ma reggal óta sűrű krémes folyás(soha nem volt még) a hasam görcsölget csütörtök óta és bal oldalt a petefészkenél néha szurkál,de olyan is volt,mintha "bugyogott" volna. A melleim 2 hete néha belenyilalnak. A 17.napon csak 3 órát aludtam,azért lehet alacsonyabb a hőm.Görbém: [link]
2009. ápr. 21. 08:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bármi lehet még belőele, szépen alakul.
2009. ápr. 21. 08:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond ha esik, ha utána újra felmegy.
2009. ápr. 21. 08:40
 3/6 A kérdező kommentje:
szerintetek is a 14.napon volt peteérésem? Mikor kezdődik a beágyazódás és meddig tarthat? Én ugy tudom,hogy a 7.napon(21.napom) kezdődik és 12 napig(26.napomig) tarthat.
2009. ápr. 21. 08:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a 17. napon volt peteérésed.
2009. ápr. 21. 08:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Jaj, bocsi, most olvastam, hogy nem volt meg a min. 6 óra alvás. Akkor én is inkább a 14. napra raknám a peteérésedet. Előző voltam:-)
2009. ápr. 21. 08:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen,mert időben akartam mérni a hőmet és ezért hiába feküdtünk 1.30-kor, felkeltem 5.30-kor mérni és valamiért egész éjszaka csak fetrengtem az ágyban.
2009. ápr. 21. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!