Ha a hő leesik 3.4-re, de a menstruáció elmarad, és a hő is felugrik 37.1, 37.3-ra, akkor biztos a terhesség?
Szóval akkor újra...
Ha a hő leesik 36.4-re a (nem) várt menstruáció előtti napon, de a menstruáció elmarad, és a hő is felugrik 37 fölé, akkor biztos a terhesség?
Hát eléggé gyanús vagy, szint majdnem biztos hogy terhes vagy! Figyu ma teszteltél? Mennyit maradt el a mensid?
Vegyél még egy tesztet egy érzékenyebbet és nézd meg reggel.
Ma reggel teszteltem, One Minute-val (25ml-nél jelez pozitívat).
Amúgy az első babánál 6. héten lett pozitív. Ugye attól lehet baba, hogy még nem mutatja?
És melyik érzékenyebb még ennél is?
köszi
Gravii HCG, Gabriel, Easy Perganent, ezek mind 20-as érzékenységűek.
Vagy a Qupido, ami 10-es de kevés helyen lehet kapni.
A Coraxra is azt mondják érzékenyebb a többinél.
Simán lehetsz babás sezrintem. Sőt szereintem az is vagy, ha ezek a tünetek. Szóval nézz holnap egy újabb tesztet!
Kedves Válaszolók!
Ne mondjuk azt, hogy kismama, mikor nem tudhatjuk biztosra! nagyon rossz, ha aztán meg csalódik... a hő másmiatt is megemelkedhet, ha tünetet meg sokszor csak beképzeljük, produkáljuk. bocsánat, hogy ezt írom.
persze drukkolok!
Csak azért írok, mert kíváncsiak voltatok.
Voltam dokinál, van baba:)
Köszi mindenkinek a drukkot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!