Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma csináltam terhességi...

Ma csináltam terhességi tesztet. (Gravi-hcg) Ez vajon mit jelent?

Figyelt kérdés
1 erős csík lett rajta a kontroll vonal (C) és lett még 1 nagyon halvány vonal a C és a T betű között. Ez mit jelent? Ez is jelenthet terhességet? Nem a T betűnél kellene lennie a vonalnak? Mert az erős vonal az teljesen a C betűnél volt. A másik, a halvány az meg nem a T betűnél, hanem a C és a T betű között. Ez mit jelent vajon?
2009. ápr. 21. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
én ezzel a fajtával még sosem csináltam, de ha 2 csik van egy helyett az már jo. lehet hogy gyártáskor félrenyomták rajta, én ugy értelmezném hogy ha 2 csik van az poziriv:) de holnap csinálj mégegyet, és irj mindenképp mi van.. jO, drukkolok. 32.
2009. ápr. 21. 22:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen volt, volt és most van egy gyönyörü 8 hós kisördögöm!!

Ezzel gondolom mindent elmondtam!

Csinálj még egy tesztet,és ha ott is ilyen akkor gratula!!ÜdvNiki

2009. ápr. 21. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Úgy tudom a gravi hcg jó teszt. Gratulálok!
2009. ápr. 21. 23:10
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
csinálj még egy tesztet mindenképpen!
2009. ápr. 22. 08:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Gravi hcg-vel teszteltem én is és nekem fura volt a teszt, pedig rögtön egymás után két tesztet is ellőttem (kaptam egy grátisz gravi hcg tesztet a patikustól:). Egyik teszten sem volt elég a 3 csepp vizelet, egészen egyszerűen még a C csík sem jelent meg. 4-5 cseppet is tettem rá és akkor kezdett átázni.Aztán mindkét teszt halványan két csíkos lett, de azért nem voltam teljesen biztos az eredményben, mert nem az előírások szerint csináltam. Azért úgy tűnik helyes eredményt mutatott:)
2009. ápr. 22. 09:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! Jó baba várást és jó babázást Nektek! :) Köszi még1szer! Sziasztok
2009. ápr. 22. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!