21. napon enyhe mensis görcs? Mi lehet?
Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 20:03
1/5 anonim válasza:
Enyhe mensis görcs. Vagy felfázás. Vagy agyilag produkált tünet.
Persze lehet baba is, de ilyen rágörcsölős esetekben inkább a felső 3 valamelyikére tippelnék.
2/5 A kérdező kommentje:
HAgyjuk már ezt a rágörcsölés DUMÁT!Kezd unalmassá válni! Nekem senki se magyarázza be h a has görcsöt beképzeli magának!! PFff vicc. Mellesleg voltam már terhes van már gyerekem!!! Az ilyen ne szóljon hozzá inkább! Van itt egy "Okos"gondolom TE!Aki mindenkit ezzel rongál h görcsösen ...pfff
2011. szept. 8. 09:03
3/5 anonim válasza:
Majd szólj ha megjött. Kb egy hét múlva akkor benézek
4/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem tegnap, vagyis a 23. napon volt egész nap enyhe görcsölgetésem, sőt ma hajnalban is görcsölt, viszont reggelre elmúlt. Nem tudom, hogy mit jelenthet, ha babát, annak nagyon örülnék. Jövő héten nem várom, pontosan 13.-14.ére, nem hiszen, hogy a menstruációt jelezné már, az korai lenne, meg nekem elötte amúgy sem szokott görcsölni, csak aznap amikor megjön.
Hát szurkolok neked és magamnak is, hogy baba legyen! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :) én is neked :)!
Az okos tojinak meg pszt!!!
2011. szept. 8. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!