Nemvárt napon mensis görcs szerűk menstruáció nélkül?
Figyelt kérdés
Ma kéne megjönnie, még mindig semmi, pedig kora reggel már megszokott jönni. Viszon érzek egy kis mensis görcsöt, de nem olyan erőset mint máskor.
Lehet, hogy terhes vagyok?
Holnap csinálok tesztet, de nagyon izgulok.:)
Van ilyesmiről tapasztalatotok?
2011. ápr. 4. 09:38
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy csak késik...
Utólag nekem is késett 1 napot, pedig mindig napra pontosan megjött előtte.
De azért drukkolok neked, hogy ne jöjjön meg!
2/6 A kérdező kommentje:
Soha nem késett, mindig reggel 6kor már megjött, most meg még mindig semmi, viszont enyhe görcs az van, de az is csak kb 1 órája.
2011. ápr. 4. 09:52
3/6 anonim válasza:
Szerintem próbálj ma egy tesztet. Vannak elég érzékenyek, amik esetleg már mutatnak halvány csíkot! Ne izgulj! :)
4/6 anonim válasza:
Én azért nem teszteltem, mert mindíg mensi görcsöt éreztem, és azt hittem megjön. 1 hét telt el, amikor még semmi, akkor csináltam tesztet, és pozi lett. Szóval nekem a terhesség alatt is görcsölt. Ez az egy tünetem volt.
5/6 anonim válasza:
Bocsi,hogy most érdeklődöm, de mi lett a dologból?????
6/6 A kérdező kommentje:
Szia!
Sajnos semmi. Ez az első hónap most, hogy élesben próbálkozunk. Kíváncsian várom, hogy összejön-e.
2011. júl. 29. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!