A cickafark tea akadályozhatja a menstruációt? Vagy az inkább elősegíti?
Én próbáltam a cickafark teát, ittam több hónapig, de nem segített igazán. Maradtak a hosszú, akár 45 napos kiszámíthatatlan ciklusaim.
DE lehet, hogy neked használ, próbáld meg!
Lehet, hogy nálam az volt a baj, hogy nem főztem ki eléggé a teát. Viszont kapható fitotékákban kapszula formában, az biztosan elég tömény, és nyelhető keserű íz nélkül. :)
Nekem egyébként a Hormeel S csepp vált be, homeopátiás készítmény, valami 10 féle növényt tartalmaz, köztük a cickafarkot is. Azóta nincs olyan, hogy kimaradna a mensim, 36 nap általában.
Keress rá esetleg fórumokon! Akár a teával együtt is alkalmazhatod.
Szia! Én a cickafark teát menstruációs görcsöldónak ittam!
Ha rendszertelen a ciklusod, inkább keresd meg a dokid!
Hát bevallom az őszintét, nem vagyok biztos abban h nekem van e egyeltalán peteérésem...a ciklusom pedig 36-40napos.
Szörnyű ezt így kijelenteni, de én ilyen tökéletlen vagyok
:( Úgy szeretnék tenni ellene. Olyan aranyosak vagytok itt annyi okosat tudtam meg. Asszem, amióta ezt az oldalt megismertem, látok vmiféle megoldást magamra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!