Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem jön össze?

Miért nem jön össze?

Figyelt kérdés
több mint 4 éve nem szedek gyógyszert, megszakítással védekeztünk. 10 hónapja próbálkozunk. 2 naponta szex, ovu körül naponta. és semmi. lehet hogy vmi baj van valamelyikünkel? nagyon szeretnénk már babót!!! valaki tud tanácsot adni mit tegyek??
2009. ápr. 21. 10:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Orvosnál voltál már? Szerintem ez legyen az első lépés, hogy csináltatsz egy teljes kivizsgálást. Ciklusoddal minden OK?

Nagyon szorítok Neked.

2009. ápr. 21. 10:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgulj! Próbálj megnyugodni, és átgondolni a dolgot! Mi hónapokig rá voltunk kattanva a baba projectre. Jött egy időszak, mikor megbeszéltük, hogy majd jön, ha jönni akar. Ez volt januárban, és akkor fogant meg Mazsola. Azóta is azt beszéljük, hogy milyen furcsa az élet!

Ha nagyon aggódsz, akkor menj el dokihoz!

Szurkolok nektek!

2009. ápr. 21. 10:18
 3/6 A kérdező kommentje:
laborba küldött vérvételre és azt mondta minden rendben semmi bajom. ha 1 év után nem jön össze akkor menjek vissza a párommal és megnézik őt is. még van 2 hónap.. peteérésem van ultrahangal is megnézte. lehet vele van a baj?
2009. ápr. 21. 10:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sajnos ezt az 1 évet meg szokták hagyni, ez a "türelmi" idő, amit - tudom - nagyon nehéz kivárni. Előfordulhat, hogy a Pároddal van egy kis gond, de biztos tudják orvosolni. Már Én is nagyon szeretnék babát, de Nekünk 4 év "aktív" próbálkozás után sem jön. Én PCO-s vagyok, tehát Nálam van gond. Május 4-re kaptunk időpontot a BMC-be, de azért minden hónapban reménykedem, hogy na, talán most estem teherbe. Görbéd van? Az Enyém itt van, csak érdekesség képpen:

[link]

2009. ápr. 21. 10:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy túl sűrűn szeretkeztek és nincs idő friss spermának termelődni? Naponta egyáltalán nem ajánlják és a ciklus többi részében, amikor éppen nincs peteérés teljesen felesleges 2 naponta. Vagy legalább a peteérés előtt hagyjatok egy 3 napos szünetet.
2009. ápr. 21. 10:27
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. majd megpróbáljuk vissszafogni magunkat!
2009. ápr. 22. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!