Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mik a terhesség első jelei?

Mik a terhesség első jelei?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 08:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A terhesség jelei a "magas hő" alaphőtől 4tizeddel magasabb(olyan 36.9 és 37.2 között), elmaradt mensi, cici feszülése, hasszurka,majd a későbbiekben émelygés esetleg hányás, szédülés, megnövekedett étvágy. De ez egyénenként függő!
2009. ápr. 21. 08:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálam egy hét kimaradt mensi után: aluszékonyság, enyhe alhasi fájdalom (olyan izomfájdalomhoz volt hasonló, mintha megemeltem volna magam), mellfeszülés. Egyébként émelyegni csak két-kétésfél hónaposan kezdtem, akkor is csak kétszer hánytam, párszor émelyegtem reggel, amúgy semmi.

De tényleg változó egyénenként. A barátnőm szegény még a boltba sem tudott elmenni, mert minden szagtól rájött az öklendezés.

2009. ápr. 21. 08:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a mellem feszült és utána késett a menzim. Semmilyen más tünetem nem volt, utána sem. Se rosszullét, se hányinger, émelygés, se kívánósság. Ez teljesen egyénfüggő. Ha valami szokatlant veszel észre és legfőképpen késik a menzid, érdemes tesztet csinálni. Kizárólag a tünetekre nem lehet hagyatkozni, mert mindenkinél más és úgysem 100%, hogy bármit is jelent.
2009. ápr. 21. 08:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én csak a saját tapasztalatomat tudom leírni. A nem várt előtti héten rettentő fáradtságot éreztem, de annak tudtam be hogy a szakdolgozatomat írtam éjjel-nappal... Pé után 1 héttel volt 1 csepp nagyon halvány rózsaszín vm a wcpapíron, és mivel olvastam hogy ez néha előfordul beágyazódáskor kíváncsi lettem. A cicim ugyan úgy fájt mint szokott. Majd a nem várt napja előtti reggel-délután-este + lett 3 teszt is (és nem is halványan). De a hányinger a 6. héten kezdődött és kb 13-14.hétig tartott, de nem minden nap volt, hányni nem hánytam azóta sem. Most 16 hetes vagyok. De tényleg, ezek a tünetek alapján nem mondtam volna hogy terhes vagyok főleg hogy a hasamat úgy éreztem hogy tuti megjön... Ja! És nem volt folyásom a nem várt előtt, pedig szokott.

Én azt javaslom hogy ne keresgéld magadon a tüneteket, mert néha bacsapós lehet, sajna jártam már úgy is.

Remélem mindenki aki babát akar + lesz a teszt!

2009. ápr. 21. 08:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokat késett nekem, akkor nem feszült a mellem, amikor terhes lettem, akkor nagyon, és a mellbimbóm nagyobbodott meg és azonnal sötétedni is kezdett. Egyébként a 42. napon csináltam meg a tesztet- rég feladtuk már a reményt, így nem izgatott különösen hogy most meg miért késik. Egyénként éreztem valamit, mert egyetlen buliban sem kívántam az alkoholt előtte. Most 7 hónapos, de már úgy meginnék egy gintonicot!- még mindig szopik a 6 év kemény "munka" gyümölcse.
2009. ápr. 21. 09:15
 6/6 anonim válasza:
hat ha nincs mesid,emelyegsz,hanyingered van,ehes vagy ilyenek... Bar csak erre nem szabad adni...Nekem pl minden passzolt,nagyon megijedtem,mert mar negy napja meg kellett volna jonnie,es tok ugy tunt hogy terhes vagyok es mar mentem volna boltba terhessegi tesztert elotte elmentem wc re es lattam h megjott...szal en azt hittem terhes vagyok es total megijedtem mert meg gimivel se vegeztem(szoval eleg fiatal vagyok)es nem jott volna jol a baba(majd 10 ev mulva)tlk en mar elterveztem hogy mit fogok mondani anyumnak es baratomnak es hogy csaladom kinyir engem...de szerencsere nem vagyok terhes de figyelmezteto jelek azert lehetnek de csinalj tesztet ha ugy gondolod h terhes vagy.:P :D:)
2009. okt. 17. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!