Mikor teszteljek? Szombatra nem várom.
elöfordul hogy a Clerblu kimutatja elötte pár nappal is.. ha neg. mutat kevesebbet igyál.. pár sör nem árt, föleg ha nem is tudja valaki hogy babás.. de ha nem jön meg, hétfön uj teszt én is babát szeretnék már régota de buli is van sok.. nem vagyok még terhes, de ha egyszer késik, nem iszom, amig nem tesztelek. ennyiböl soha senki nem ihatna egy kortyot sem aki fogamzoképeds:
:)
jo bulit, és azért tesztelj ha tudsz. irj majd
óóó, nekem múlt hónapban késett, fájt a mellem, de nagyon, még soha ennyire, fejfájás, hányinger, hőhullámok, hasszurka.
volt minden amit csak el lehet képzelni.
pszcihés volt mind, azóta kéthetente kb 1x nézek fel ide, de akkor is rögtön megfájdul a hasam :))
úgyhogy lépek is. :) (első voltam)
neked sok sikert
szia!
Szombat után kb. 3-4 nappal tesztelj, ha nem jönne meg. Előtte lehet hogy negatív lesz a teszt , és terhes vagy. Jóhír :beágyaződás után 2 hétig még nincs kémiai kapcsolat az embrió és a mama között. Rossz hír: azért én ebben az esetben se alkoholizálnék sokat, max. 1 pohárka valami gyenge. Lehet hogy az is bezavarhat. Az lenne a legjobb , ha már bulizni szeretnél menni , akkor tedd azt, de alkohol nélkül :)
Szia!Én is szombatra várom.
Ha nem jön meg szombaton, lehet hétfőn tesztelek...Neked meg csínyán az alkohollal, és amúgy érezd jól magad!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!