Ezek lehetnek a terhesség tünetei?
puffadtság,gyakori(bb) vizelés,és feltehetőleg nagyobb pocak...
Ezek lehetnek jelek az 1. hónapban?30.-a körül kellett volna megjönnie
Szerintem a terhesség első jele, hogy kimarad a menstruáció. Ha a ciklusod mindig pontos, akkor ez jó jel. A nagyobb pocak simán lehet a puffadástól. A gyakori pisilés nekem végigkísérte a terhességemet;)
Szerintem csinálj egy tesztet, végül is már 5 napja késik. Ha negatív, akkor várj még néhány napot és tesztelj újra. Ha pozitív a teszt, akkor én várnék 6-7 hetes korig és csak akkor mennék orvoshoz.
nem szokott ponos lenni,azért írtam h. 30-a körül...nem lehet hogy beképzelem?mert alapból olyan 2-3 napokat csúszik a havim,volt hogy 1 hetet is...és párommal voltunk 1ütt folyamatosan,ez is bele szokott zavarni.
És ha jól értem a puffadság&has kihúzható jel?
Nyugi, engem mindenki lepontoz, mert én vagyok az aki azt szoktam válaszolni, hogy nem kell rágörcsölni, meg hogy ha az ember a tüneteket keresi, akkor azokat nagy valószínűséggel bebeszéli magának. Aztán megkapom a nagy lepontozásokat, s utána, amikor megjön, akkor meg rájönnek, hogy nekem volt igazam. De hajrá!
Lehet terhességi tünet pont annyira amennyire nem.
jójó...nem kell megsértődni..és bocsi....
csak nem egy szót vártam válaszként....de köszönöm!!!
Nem megsértődök, de komolyan mondom, ha MÁR késik és ilyeneket kérdez valaki, akkor feltevődik a kérdés, miért nem tesztel mielőtt kérdez? Könyörgöm, XXI század van, nem a szomszédnéni kell megsaccolja a terhességet, hanem bizonyosságot lehet nyerni pillanatokon belül.
Azt elhiszem, hogy az ember fél a bizonyosságtól, de még mindig jobb tudni a rosszat mint belelovalni magunkat a reménybe, és aztán jónagyot csalódni.
Lehet lepontozni. Viszontlátásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!