ExCaty kérdése:
Lehetek terhes, ha 6. -7. -én kellene megjönnie és ma reggelre 2 tizedet esett a hőm (de még így is magasabb mint az alaphőm) és egy nagyon pici barnás folyásom volt?
Figyelt kérdés
Ma már émelygek is és különös szagokat érzek. Rajta voltunk a babatémán és peteérésem is volt. Egy pcos 27 éves nő2011. szept. 3. 15:33
11/27 A kérdező kommentje:
Légy bizakodó! tényleg szorítok neked! legalább neked sikerüljön most!!! :) majd ird meg hogy mi lett! én most döntöttem el hogy holnap veszek barátcserjét (ha sikerül találnom). teát szeretnék inni, mert azt természetesebbnek tartom, mint a tabit. te még nem próbáltad? olyan sok jót olvastam róla
2011. szept. 4. 16:04
12/27 anonim válasza:
Teát én találtam!De szedem még most is a tabit,már 3 hónapja!Sok mindent kipróbáltam,barátcserje,cickafark,palástfű tea,méhpempő,gynex,mindent amit lehet+mastodynon csepp,premens tabletta,e-vitamin,eddig mind sikertelenül!
13/27 A kérdező kommentje:
szép kis lajstrom... hát nem tudom, én azért kipróbálom. hiszek benne! :) ha más nem, legalább ez segít. (mármint a hit) lehet ha az ember nem akarná ennyire, talán könnyebben összejönne...
2011. szept. 4. 16:32
14/27 anonim válasza:
Sokan mondják,hogy pont akkor jön össze a baba,amikor már feladják és nem görcsösen akarják!Lehet van benne valami és ezt kellene megpróbálni,de ez olyan nehéz!Hinni mindig kell valamiben és reménykedni!
15/27 anonim válasza:
Szia!Mi újság veled?Nekem ma esett még egy tizedet a hőm,így már 36,9!Csináltam 2 tesztet is!Az egyik 10-es negatív a másik Gabriel és időn túl lett ott egy halvány csík!De szerintem az szellemcsík és ugye az nem érvényes!Bár eddig soha egy tesztem se volt szellemcsíkos,de lehet ez a Gabriel ilyen fajta,mert ezt még nem próbáltam!
16/27 A kérdező kommentje:
Szia! Ma egesz nap pihizek, reggelre elontott ugyhogy el vagyok latva rendesen... A jo hir az, hogy sikerult talalnom baratcserje tabit. Igaz, egy masik varosban, de holnap mar el is hozzak a tesomek. Meg elkezdem a teakat is. Draga parom ma megvett nekem mindent, meg afonyalevet is hozott mert az ilyenkor jo! :) A 10-es teszt eleg erzekeny, tenyleg ki kellett volna mutatnia..:( Neha hajlamosak vagyunk odakepzelni a masodik csikot. De sose lehet tudni! A hoeses se valami jo jel.. Nem tudom. Ki kell varni, mert igy csak feleslegesen talalgatunk. :( Varj meg 2-3 napot es ha meg mindig nem jott meg, akkor lehet remenykedni es ujra tesztelni. Sok sikert! :)
2011. szept. 5. 16:58
17/27 anonim válasza:
Szia!Nagyon szorítok,hogy ebben a hónapban sikerüljön!Tényleg aranyos a párod,hogy megtesz mindent!Nekem ma megint csökkent 1 tizedet a hőm,úgyhogy holnap biztos meg fog jönni már megint!
18/27 A kérdező kommentje:
Szia! Eljott a szerda..:) Mizu?
2011. szept. 7. 13:48
19/27 anonim válasza:
Szia!Nem jött meg,csak késik!Teszt negatív,de az is fog maradni,mert nézettem vérből Hcg-t és 0,6 lett,úgyhogy nekem se sikerült!Bár a hőm felfelé ment egy tizedet,de csak szórakozik velem a testem.Csak jönne már meg,hogy akkor kezdődjön a következő ciklus!Drukkoljunk egymásnak,hátha összejön legközelebb!
20/27 A kérdező kommentje:
Sajnálom! :( Ha vérből is megnézték akkor az nem tud becsapni!.De ne szomorkodj és fel a fejjel!! Koncentráljunk a következő lehetőségre! :) Én aktívan teázgatok és szedem a barátcserjés tabit, aztán holnap indul az akció! :D:D Kitartást és peteérésben gazdag időszakot kívánok!! :D Majd írj ha lesz valami, én is így teszek. :*
2011. szept. 7. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!