Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap volt a 19 napom. Este...

Tegnap volt a 19 napom. Este nagyon fájt a petefészkem, szinte egy 5 percig meg se birtam mozdulni, és fehér testápolo szerü folyásom is van. Nem korai ez még?

Figyelt kérdés
2008. márc. 9. 10:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Peteérésed van szerintem.
2008. márc. 9. 10:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor is lehet ha amugy 28 naposak a ciklusaim?
2008. márc. 9. 10:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Hőt néztél?

Mindig 28 nap?

Mert ha magas is a hőd, akkor lehet hogy baba van alukolóban. Hallottam már ilyet hogy valakinek a petefészek volt érzékeny.

De inkább peteérésnél szokott így fájni a petefészek. Viszont akkor kb. 31-32 napra kellene megjönnie.

2008. márc. 9. 10:30
 4/6 A kérdező kommentje:
nagyon alacsony a höm.tegnap 36,1 volt,ma meg nem mértem.valaki szerint nem jol csináltam,ezért ezt a honapot rá hagytam.
2008. márc. 9. 10:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor viszont ez tényleg a peteérés jele!
2008. márc. 9. 10:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor van remény mert tegnap reggel is dolgoztunk rajta!Ezt valahogy mind a ketten nagyon akartuk!
2008. márc. 9. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!