Kell lenni a nem várt előtt fehér folyásnak ha teherbeesett valaki? Vagy szárazság a jó? És ha csak esténként fáj az egyik oldali petefészkem, vagy az alhasam az jelenthet jót? Egész nap tünetmentes vagyok. Pár nap van a mensiig.
13:16-os, ezek a válaszaid már a könyökünkön jönnek ki. Jobbat nem tudsz írni? Mondjuk saját tapasztalat stb.? Ha nem akkor inkább halgass!!!!! Mert már nagyon idegesítő vagy!
Köszönjük!
Miért kellene ,hogyhalgasson.Igaza van.
van akinek folya´sa van,mint nekem is volt,van akinek nincsen semmi.
van akinek a hasa szurkál mint ha megjönne-nekem úgy volt,van akinek tényleg emmi különös nincsen egyszerüen kimarad...
Igazad van kedves "felháborodott".
Ez az oldal azért van h a tapasztalatainkat,észrevételeinket megosszuk.
Akinek nincs az ne szóljon le minden kérdést.
A kérdésedre én a saját tapasztalatomat tudom leírni:
Több helyen is olvastam, hogy a szárazság a jellemzőbb terhesség esetén, nekem mégis a peteérés után pár nappal nagy mennyiségű, sűrű, fehér folyásom lett, ami jó pár hétig így is maradt.
Emlékszem, hogy mikor megjelent ez a folyás, elbizonytalanodtam, hogy nem is jókor voltunk együtt, mert lehet, hogy most van pém. De akkor már biztosan megtörtént a fogamzás, mert mikor megjelent a fehér folyás, a párom elutazott, már nem tudtunk többet együtt lenni abban a hónapban.
Úgy tudom, hogy mensi előtti napokban inkább a vizes folyás a jellemző, nem a krémes.
A hasfájás jelenthet baba miatti méhfeszülést és mensit is, arra nem tudok mit válaszolni.
Ha már késik a mensid egy-két napot, csinálj egy tesztet.
Kérlek jelezz vissza nekünk, hogy baba lett-e. Nekem még egy hetem van a nem vártig, így izgulok mindenkiért, ezzel terelem el magamról a gondolataimat. :)
Szia!Hú micsoda vita alakult itt ki...
Kérdésedre:én is a hétvégére nem várom.És nekem sincs semmi tünetem, csak estére szurkál itt ott.Tény, hogy mindenkinél más a dolog, de nekem már volt egy terhességem(sajnos mis. ab. lett a vége)és akkor minden tünetem volt, ami a nagykönyvben meg van írva, még a fémes szájíz is!!Én úgy gondolom nekem nem sikerült most, de a reményt sosem szabad feladni!!:)Azért jó lenne ha két csíkosat tesztelhetnénk pár nap múlva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!