LN09 kérdése:
Ma 8. napja késik a menstruációm. Délelött teszteltem, neg. Lett ismét. Viszont a Pg53 mikroszkóp szerint páfrányos lett a nyálam. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Szerintetek mit jelent? Vasárnap kéne ovulálnom, de mivel nem volt menstruációm, gyanítom, hogy igy nem lehet. Viszont akkor miért páfrányos és miért nem jön meg ha a teszt szerint nem vagyok terhes?2009. ápr. 19. 18:25
11/20 A kérdező kommentje:
Állítólag a barnázás nem jelent rosszat.
Hát igen, bár ha az orvos azt mondja baba van a pociban, sokszor az sem jelent semmit.
2009. ápr. 19. 20:36
12/20 anonim válasza:
Szia mi újság veled? Én majd pénteken megyek dokihoz akkor majd kiderül minden igaz félek mit mond.Majd írd meg mi lett az eredmény.Drukkolok neked.(első voltam)
13/20 A kérdező kommentje:
Szia!
Holnap csinálok tesztet... Félek... Ma vagyok a 44. napon és 14. napja nem jön meg. Nagyon szeretném, hogy baba miatt legyen így, de nem látok rá nagy esélyt.
Holnap írok, hogy mi lett az eredmény.
Veled miujs?
2009. ápr. 24. 19:22
14/20 anonim válasza:
szia első vok. tegnap voltam dokinál és babát várok el sem hiszem nagyon örülünk.6/3 hetes az ülőmagassága a 7,5mm.remélem neked is sikerül nagyon szurkolok
15/20 A kérdező kommentje:
Szia!
Gratulálok!!!
Sajnos nekem negatív lett a teszt. Nem tudom akkor miért nem jön meg :(
2009. ápr. 25. 12:22
16/20 anonim válasza:
Szia amig nem jön meg addig van remény.Volt már itt olyan is akinek 19 nap késés után lett + tesztje. De miért nem mész el dokihoz ő meg tudná mondani hogy mi a helyzet odabent.csak ne idegeskedj az árthat lehet hogy van bent valaki csak nem akarja megmutatni magát (tesztre gondolok).Majd irj mizu veled(1 vagyok)
18/20 anonim válasza:
Szia hogy vagy mi van veled. Voltál orvosnál?(1 vagyok)
19/20 A kérdező kommentje:
Szia!
Azóta se semmi! Nem menzizek 4 hónapja. El vagyok keseredve, nemhogy jobb lenne, rosszabb. most Norcolutot szedek, majd Clostyt, de félek, hogy mi lesz... Mert UH-ra nem tudok elmenni...
Veled, miujs?
2009. júl. 11. 19:50
20/20 anonim válasza:
Szia jól vagyunk most vagyok 25 hetes igaz sokat keményedik a hasam szedek rá nospátigy azért jobb. igaz dolgozok még bár holnap megyek utoljára utána táppénz.És neked mit mondott a doki hogy se baba se menszid sincs.nagyon sajnálom ami veled történt és hogyhogy nem tudsz menni uh-ra? szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!