SOS nagyon kíváncsi vagyok hogy mással is megtörtént e?
Figyelt kérdés
lombikos vagyok és a 9. napon reggel teszteltem és negatív volt de mintha ott lett volna a második csík is de úgy gondoltam hogy az szellem csík és utána el raktam de kB két három perc után volt ez. És utána egy másfél óra múlva mikor rá néztem két csík volt szerintetek ez még érvényes vagy mér nem?2011. szept. 1. 12:04
21/27 anonim válasza:
Szia. Mi újság? Nagyon kiváncsi vagyok. Remélem, már erős pozitív.
22/27 A kérdező kommentje:
szia hát a vasárnap csináltam még egy tesztet de az is olyan halvány volt .Úgy döntöttem hogy nem kisérletezek ma el mentem vér vételre holnap meg lesz az eredmény remélem jó hírt kapok a dokitól amúgy még most se jött meg remélem hogy pózi lesz majd holnap meg írom az eredményt amyugy ez a vasárnapi teszt .[url= [link]
2011. szept. 8. 13:56
23/27 A kérdező kommentje:
kepfeltoltes.hu/110907/Fot_-0431_e1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2011. szept. 8. 13:56
26/27 anonim válasza:
Szia mi volt a vérvétel eredménye?
27/27 A kérdező kommentje:
sza nega sajnos
2011. szept. 19. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!