Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS nagyon kíváncsi vagyok...

SOS nagyon kíváncsi vagyok hogy mással is megtörtént e?

Figyelt kérdés
lombikos vagyok és a 9. napon reggel teszteltem és negatív volt de mintha ott lett volna a második csík is de úgy gondoltam hogy az szellem csík és utána el raktam de kB két három perc után volt ez. És utána egy másfél óra múlva mikor rá néztem két csík volt szerintetek ez még érvényes vagy mér nem?
2011. szept. 1. 12:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

12:51-es vagyok, a 7 hós kislány anyukája

Én a vérvétel után már nem csináltam tesztet otthon mert rájöttem, hogy hülyeség! Ott volt a vérvétel eredménye a kezemben, az nekem elég bizonyíték volt! 5 hetesen már uh-n voltam és onnantól kezdve márt tudtam, hogy minden rendben lesz. Azért asszem 6 hetes lehettem, amikor még előttem otthon egy tesztet, de azt már csak azért mert olyan jó volt végre évek után pozi tesztet nézegetni:)) Akkor már sperec alatt ott volt a két csík, majd leugrott a tesztről, na de akkor már 6 hetes terhes voltam.

Ne aggódj, szerintem ott van az a baba:)

2011. szept. 1. 18:03
 12/27 A kérdező kommentje:
file:///C:/Users/csilla/Desktop/Fot%C3%B3-0402.jpg ez a teszt amit 2 óra múlva így találtam szerintetek?
2011. szept. 1. 18:52
 13/27 A kérdező kommentje:
bocs de nem bírom fel rakni a tesztet
2011. szept. 1. 19:35
 14/27 anonim ***** válasza:

Ne a saját meghajtódról próbáld feltenni, úgy nem fog sikerülni:)

www.kepfeltoltes.hu ide töltsd fel, majd a kép direkt linkjét másold be ide!

2011. szept. 1. 20:10
 15/27 A kérdező kommentje:
sziasztok hát ez a ma reggeli teszt szerintetek ez pozitív vagy szellem csík [URL] [link]
2011. szept. 2. 11:42
 16/27 anonim ***** válasza:
Jobb képed nincs?
2011. szept. 2. 12:23
 17/27 anonim ***** válasza:
szerintem pozi:) GRATULÁLOK!
2011. szept. 2. 14:13
 18/27 anonim ***** válasza:
én is látom a második csíkot igaz halvány de szerintem ott van, pár nap múlva lőjj el mégegyett
2011. szept. 2. 17:34
 19/27 A kérdező kommentje:
kösz a gratulációt és az még a pláné benne hogy ugyanúgy mint a tegnapi ma is egy óra múlva már nagyon jó látszott remélem nem élem magam nagyon bele nehogy aztán pofára essek mert az nagyon nehéz lenne fel dolgozni.
2011. szept. 2. 19:37
 20/27 anonim ***** válasza:
15:19-es vagyok. Várj három napot, aztán tesztelj megint. Nekem is ilyen volt az első, szinte csak én képzeltem oda. Aztán a második már erősebb (három nap múlva), két nap múlva meg rögtön kijött a két csík. Próbáld megállni, hogy addig ne tesztelj, akkor már biztos lesz szerintem az eredmény. Sok sikert!
2011. szept. 2. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!