Milyen gyakran érdemes Lh tesztet csinálni? Milyen napszakban?
Figyelt kérdés
Sokáig nem volt menzeszem, amire kaptam Clostit. Már egy kúrán túl vagyok (hétfőn vettem be az utolsót,5 napig napi 1 szem) és ma kezdtem el sárgatest hormont szedni. A dokim azt mondta, hogy mától kétnaponta teszteljek. De pé csak egy napig van, nem? Így nem maradhatok le róla? Hőmérőzök is. Köszönöm a válaszokat!2008. márc. 8. 18:10
1/2 anonim válasza:
Napont kb. 7 órakor kell nézni az lh-t. Valakinek egyszer pozi valakinek kétszer, de általánosságban egyszer. Na akkor kell szerelmeskedni és a következő nega napon.
A hőmérőzést is érdemes figyelni. Ha megtörtént a PÉ akkor felmegy a hő. Akkor az előtte lévő kb 2 nap és az a nap a lényeges amikor elidnult felfelé a hő.
2/2 anonim válasza:
Az előző hozzászóló vagyok:
Este 7 órakor (kimaradt az este az előzőben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!