Szeintetek, ha egynap van nemvártig és a méhszájam fent van és kemény az mit jelent?
Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 11:25
11/16 anonim válasza:
Nah, erről én is most hallok először, pedig eü. végzetségem van.
12/16 anonim válasza:
Van aki ebből akar következtetni arra, hogy terhes. Nem tudom, nem tartom egészségesnek, meg relevánsnak sem.
Nem menzesz közben, hanem a teljes ciklus közben, minden nap nézik, épp hol jár a méhszájuk.
13/16 anonim válasza:
én régen néztem de egészségtelen és abbahagytam
14/16 anonim válasza:
Eü. végzettségem (orvos) van nekem is, és én sem hallottam ilyesmiről még. Aki most is beírta a standard terhes vagy szöveget, az viszont nem mondott nagy hülyeséget, ugyanis a terhesség egyik jele, hogy a méhszáj lejjebb kerül, és megduzzad, tapintásra kicsit fájdalmas, főleg, ha el akarod mozdítani... Emellett azonban természetes, hogy a női nemi ciklussal párhuzamosan változik egy női test. el tudom képzelni, hogy így megjósolható a menstruáció, de ezt nő lévén is teljesen feleslegesnek tartom, de ha már csináljátok, akkor mossatok kezet előtte rendesen!
15/16 anonim válasza:
Én alapból nem értem a kérdést mivel a kérdező anyanyelve valami Cherokee indián nyelv lehet már bocsi :D és mivel a kérdést nem értem arra szavazok h mindenki terhes itt még én is!!! Béla voltam
16/16 anonim válasza:
Életemben nem hallottam még ilyenről!
Sőt, nem is próbáltam!
Meg szerintem el sem érek odáig.
Micsoda f*sság ez....XD
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!