Most már jelentkezhetek vagy várjak még?
5 éve?! persze, menjetek mindenképp, jó kezekben lesztek :-) bízhattok bennük. ha valakik, akkor ők aztán értenek hozzá ebben az országban :-))
üdv: egy 9 hós tapolcai baba anyuja ;-)
Nagyon gratulálok!ha nem vagyok indiszkrét meg kérdezhetem hogy hányadik inszemre vagy lombikra sikerült a babótok?ja és hogy ti mennyi idő után mentetek?
Gratulálok még egyszer és köszi a választ!
Ha most jelentkeztek, akkor az október elég kétséges szerintem. Jobb lett volna korábban jelentkezni, a vizsgálatokat megcsináltatni úgy, hogy előre megbeszélitek az októbert. Ha most fél éves a spermavizsgálat, akkor az októberre már nem lesz jó, ha a többi eredmény még régebbi, akkor azokból is új kell. Mielőbb jelentkezzetek, mert azért az nem úgy megy, hogy te szeretnéd októberre, hanem nekik is meg van, mennyit csinálhatnak adott hónapban, és ha nem fértek már bele, akkor csúszni fog! Egyébként profik nagyon, de mielőbb jelentkezzetek!
29+4 hetes tapolcai lombikos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!