Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Conceive Plustol teherbe...

Conceive Plustol teherbe esett már valaki?

Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 12:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én kipróbáltam, 3 hónapon keresztül, de nem segített.
2011. aug. 25. 12:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, azért még reménykedem,vezetem a hőgörbémet is eddig szépen megy felfelé :)te vezetsz görbét?
2011. aug. 25. 12:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Mióta próbálkoztok? Nálunk úgy tűnik rendben van minden, ezért próbáltam ki ezt is. Sokáig vezettem, már meguntam. Most Gynexet szedek.
2011. aug. 25. 12:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát nálunk elég komplikált a dolog,mert külföldön dolgozik ,és nem sokat van itthon,ha haza is jön nem mindig jókor sajnos :S de amugy olyan egy éve szeretnénk és még semmi,de most hátha sikerül mert most itthon van egy hónapja,még itthon is lessz egy darabig. Én nem szedek semmit,még várunk vele hátha spontán besikerül hátha nektek is összejön tudod a remény hal meg utoljára írjál nyugodtan :)
2011. aug. 25. 13:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!