Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap volt peteérésem?...

Tegnap volt peteérésem? Nézzétek meg a görbémet.

Figyelt kérdés
naposak a ciklusaim.Tegnap lehetett pé-m?Jokor voltunk együtt?Nem volt kevés a sperma ha elötte nap is együttvoltunk? [link]
2009. ápr. 17. 08:56
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Lemaradt hogy 28 naposak a ciklusaim.Gondolom ha felfele megy már a hőm akkor volt tüszőrepedésem?!Köszi
2009. ápr. 17. 08:57
 2/12 anonim ***** válasza:
igen tegnap volt pé-ed,és remélem szépen felfelé fog haladni és fent is marad .Drukk
2009. ápr. 17. 08:58
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.Még valaki tudna segiteni?Megköszönném!
2009. ápr. 17. 09:03
 4/12 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik, tegnap volt péd. Egy egészséges férfinél nem okoz gondot a napi egy szex- feltéve, ha nem minden nap van.

Inkább azt látom, hogy ha 28 naposak a ciklusaid, akkor kicsit lassan fejlődnek éretté a petéid, így a második, luteális fázisod rövidebb.

Nem mindenkinek okoz ez így gondot, nekem okozott, (kevés progeszteron termelődik ilyenkor) azért írom le, hogy gondolj erre is, ha netán túl régóta próbálkoznátok. Drukkolok! :)

2009. ápr. 17. 09:03
 5/12 A kérdező kommentje:
Lassan fejlődnek éretté a petéim?Ezt honnan gondolod?Meg miért rövidebb a második luteális fázis? 10 honapja probálkozunk.Most várom a hormoneredményemet.Köszi
2009. ápr. 17. 09:05
 6/12 A kérdező kommentje:
Kevés progeszteronnak mik a jelei?Létszi segits!Irj le mindent.
2009. ápr. 17. 09:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha most várod, akkor biztosan kiderül minden. Azért gondoltam erre is, mert ahhoz, hogy beágyazódjon a pete a méhbe, progeszteron kell, és kb 10-14 nap. Ha neked a 16-17. cn-on lett ovud és 27. napra megjön a mensid, akkor akár ez is lehet a háttérben a gond, 10 nap elég rövid... A progeszteront a fejlődő, majd megrepedő tüsző termeli. Tehát-idézem a dokimat- ha rövidebb a második szakasz, akkor annak MINDIG oka van és ez általában a petesejtek nem megfelelő fejlődése.

Az oki kezelés (ha szükség van rá, majd a hormoneredményeid megmondják) az, hogy kicsit stimulálják, turbózzák a peteérést. Ezen felül a ciklus második felében progeszteronkiegészítést is kaphatsz.

2009. ápr. 17. 09:11
 8/12 anonim ***** válasza:

A petesejtek fejlődési tempójáról UH-os tüszőkövetés tájékoztatott minket. Nekem a 14-16. napon szokott lenni az ovum, ehhez képest a 26. napon érkezik a mensim.

Kérdezz rá a dokinál, én is ezt tettem, remélem az eredmény itt lakik a pocimban... Kiderül.

2009. ápr. 17. 09:14
 9/12 A kérdező kommentje:
A 14-edik napomon volt pé-m!
2009. ápr. 17. 09:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a 14. nap volt tüszőrepedés és az tökéletes a 28 napos ciklusnál, szerintem. Különben tökéletesen jókor voltatok együtt, sőt még ma is esélyes! (biztos ami biztos)
2009. ápr. 17. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!