Vajon mitől lehet ez? Van jelentősége
Figyelt kérdés
A ciklusaim 31 naposak. 18.-án volt ovulációm, ami a ciklusom 20. napja volt. A mai napon kíváncsiságból megint használtam ovulációs tesztet, ami egyértelműen pozitív lett. Jelenthet ez bármit. Elvileg keddre nem várom.2011. aug. 24. 17:47
1/5 anonim válasza:
Akár jelenthet babát is, mert a HCG-t is mutatja.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Ebben a hónapban használtam először ovulációs tesztet. Szerinted milyen esélye lehet a babának? Ha a nemvárt napjáig mindig pozitívat tesztlelek, az jót jelenthet?
2011. aug. 24. 19:34
3/5 anonim válasza:
Ha minden reggel pozit tesztelsz, az baba valószínűleg, mert jóstesztként használod.:)
4/5 anonim válasza:
1.vagyok, az előttem szóló jól írta, hogy ha minden nap pozitív akkor lehet baba. Orákulumként (jósteszt) is használható.
Ezt egy régebbi kérdésre írta egy másik válaszoló:
"Ha jóstesztelni szeretnél terhes teszttel,akkor azt a várható mensi elött kezdd el mondjuk 4 nappal.Minden reggel,első pisiből kell tesztelni,s ha azt látod,hogy napról napra erősödik a csík,és a mensid sem jön meg időre,akkor ellőhetsz egy igazi terhes tesztet is,valószínű baba van a dologban.
De ha nem erősödik a csík,csak halvány,akkor az inkább az LH hormont mutatja,és mensizni fogsz."
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!