Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van ennek valami jelentősége?
Figyelt kérdés
2 hónapig kavartunk egy sráccal, majd lerázott, hogy ő nem akar tőlem semmi komolyat. Később még párszor összetalálkoztunk véletlenül, de végül mindig az ágyában kötöttünk ki. Legutóbb viszont, mikor egy baráti társaságban voltunk, az egyik legjobb haverja, aki nem tudott kettőnkről, rámhajtott. Ezt tegnap elmeséltem a srácnak is, hogy megcsókolt a haverja, randizni szeretne velem és hogy mennyit keres. Közömbösnek tűnt ezek hallatán, azonban őt ismerve lehet, hogy legbelül féltékeny volt, de nem szólt semmit, csak hogy nem gondolta volna, hogy a haverja ekkora franc. :D Ma kezdődött az érettségi, és rámírt, hogy hogy sikerült, milyen volt. Így nem érdeklődött már 1-2 hónapja, mióta nem kavarunk. Furcsa, lehet, hogy féltékeny? Eddig tett rám magasról, ahhoz képest ma furcsállottam az sms-ét. Féltékenység lehet vagy mi? Hogy folytassam?2010. máj. 3. 17:32
1/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, majd ő lépni fog, ha akar valamit.
2/9 anonim válasza:
hát nem akarlak megbántani de nem úgy tűnik hogy féltékeny lenne...
3/9 A kérdező kommentje:
Egész eddig rám se bagózott, most mégis magától keres... szerintem ez nem véletlen.
2010. máj. 3. 17:43
4/9 anonim válasza:
SZVSZ hagyd a fenébe. Ne ácsingózz olyan csávó után, aki egyszer már lerázott. Megérdemel téged? Lépj tovább, mindig jön jobb.
6/9 anonim válasza:
Nem féltékeny hanem csak hiú:) Egy pasi sem szereti ha az exével kavar egy haverja:)
7/9 anonim válasza:
szerintem,ha igazán ki akarod próbálni azt,h mit akar tőled,flörtölgess a haverjával,de úgy,hogy ő is megtudja..semmi komolyabbbat ne tegyél,mert akkor meg k*rvának fog tartani...szóval találd meg az arany középutat:) hajráá!
8/9 A kérdező kommentje:
Hétvégén megyek abba a faluba, ahol ez a 2 srác lakik... és felhívott az első (aki lerázott), hogy milyen volt az érettségi, mondtam azt is, hogy megyek hozzájuk, erre azonnal rávágta, hogy mikor és hogy ő este később ér csak rá. :D Pedig nem is mondtam, hogy találkozni akarok vele. :D De tudja, hogy a haverja is ottlesz, kiváncsi leszel, ha meglát minket együtt, mit lép. :D
2010. máj. 5. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!