Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennek jelentősége?

Figyelt kérdés
Olvastam az egyik újságban, hogy a pasik milyen becenevet adnak a barátnőjüknek és annak mi a jelentése. Megmutattam a páromnak és ő is mondta hogy kb. úgy gondolja ő is. Nos ott az volt hogy az Angyalkám becenevet arra adják akire büszkék, hogy vele lehetnek, megtiszteltetésnek veszik, hogy ilyen barátnőjük lehet. A volt barátnőjét így hívta, engem viszont csak olyan általános dolgokkal szokott, aminek nem volt semmi különleges jelentése. Nem is vagyok se olyan szép, se olyan csinos mint az előző lány, de azt mondja hogy neki teljesen megfelelek...mégis akkor tudat alatt ő fontosabb volt neki? Engem még sose hívott így!
2011. ápr. 8. 14:32
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Ennek semmi jelentősége. Egyszerűen nem vagy Angyalka.

Én a barátnőmnek néha azt mondom Husom, vagy hogy Kislány, mégis mindennél többet jelent nekem. Mindezt csak viccből tudom mondani, mert ezek olyan gáz megszólítások.

Én meg azt hallottam, hogy az ember a saját nevét szereti a legjobban hallani, mert az olyan számára, mintha megsimogatnák.

2011. ápr. 8. 14:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel nem örülnék neki, ha úgy becézne, mint az exét... Szerintem te sem, úgyhogy inkább ennek örülni kéne. :)
2011. ápr. 8. 14:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak nem egy női magazinban olvastad ezt?
2011. ápr. 8. 14:43
 4/6 anonim ***** válasza:

veled van együtt, nem?

akkor?

minek ez az állandó rinyálás!?

2011. ápr. 8. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Még jó, hogy nem hív ugyanúgy, mint ahogy a volt barátnőjét.

Nagyon kevés igazság van az ilyesmikben, amit olvastál, ezek inkább játéknak valók. Ezernyi oka lehet, hogy miért becéz úgy a párja valakit, ahogy.

2011. ápr. 8. 16:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, és igen, igazatok van! Nem szoktam ilyenekkel foglalkozni, csak ez valahogy most így elgondolkodtatott aztán beforogtam rajta... hülyeség volt!
2011. ápr. 8. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!