Ha az asszony készül teherbe esni, ne is számítsak rá, hogy lovagló pozícióban fogunk szeretkezni, ugye?
Úgy rühellem ezeket a biztos pozíció meg fejenállás dolgokat!!!!!!Mindenki akkora feneket kerít az egésznek,hogy nagyon.Talán ha feleannyi ideig szedné egy nő a fogamzásgátlót,és ahol tudja,megpróbálná csökkenteni a szervezetét ért jónak semmiképp sem mondható dolgokat,nem lenne ennyi baj.
Nem is gondoltam soha arra hogy szex után egyből tornamutatványokat mutassak be.Esetleg hogy létezne olyan póz,amiben nem lehet teherbe esni...igenis mindben lehet!Vagy azon görcsöljek,hogy mikor van ovuláció...az meg pláne nem,hogy ha előtte szexelek kislány utána meg kisfiú,és ez mennyire biztos.Persze, lehet mondani,könnyen vagyok,mert szinte csak rámnézett a férjem és babás lettem.Elmondom,hogy mi volt a mi titkunk:1,baromira szeretjük egyást.Enélkül nem megy.2,Akkor és úgy szexeltünk,amikor és ahogy kívántuk egymást,és nem akkor amikor a naptár vagy egy hülye teszt(amiről egyébként mindenki panaszkodik,hogy össze vissza mutogat mindent) előírta.
Ennyi,nem egy nagy titok.A gyermek úgyis akkor jön,amikor ő akar.
egyetértek az elöttem szólóval. a baba akkor jön amikor akar, mindegy milyen pózban csináljátok :)
mi ég csak terveztük /gondolatilag/ezért számoltunk is, megszakitás is volt, a baba mégis jött, mert jönni akart :)
egy boldog 19hetes kismama
nekem hátrahajló méhem van és azt mondják a lóvagló pozició a legjobb aztán max. 1 óra fekvés lábak fel..
De sajnos még nem sikerült se így se úgy....
Pedig már egy jó ideje probálkozunk.Szerintem azért tarsd szem elött,hogy mind kettötöknek jó legyen és ilyenkor nem szabad a gyerekre hanem csak magatokra gondolj/jatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!