Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elrontottuk, hogy tegnap nem...

Elrontottuk, hogy tegnap nem voltunk együtt? Tegnap volt PÉm (egész délután fájt a petefészkem), de nem tudtunk együtt lenni. Ugye nem lehet, hogy majd emiatt nem sikerül?

Figyelt kérdés
Előtte 3 napig minden nap este voltunk együtt, de pont tegnap nem. Ma megint tudunk majd együtt lenni délután. 28 napos ciklusok, ápr. 2-án volt meg utoljára.
2009. ápr. 16. 13:34
 1/9 anonim ***** válasza:
tegnapi nem baj, de ma s holnap feltétlen legyetek együtt.tegnap megrepedt a tüssző, ma várakozik petéd tehát ma kell legjobban hajrázni már du is
2009. ápr. 16. 13:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jokor voltatok együtt.Nekem is április másodikán jött meg a mensim,most volt vagy van pé-m nekem is.
2009. ápr. 16. 13:37
 3/9 A kérdező kommentje:

Akkor ma meg holnap még belehúzunk. :))))

Remélem sikerülni fog!

2. válaszolótól kérdezem: Van görbéd, vagy nyákból tudod, hogy PÉd volt?

2009. ápr. 16. 13:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! 2 vagyok.A hőm ma esett le nagyon,innen gondolom,ha holnap megemelkedik akkor ma van.Neked van görbéd?Nyálkám mensi ota van,hol tojcsis hol pedig krémes.Az ovutesztem eddig még negatív.Pedig a 14-edik napomon mindig pozitív szokott lenni.Na talán majd ma!Sok sikert!
2009. ápr. 16. 14:58
 5/9 anonim ***** válasza:
2-odik megint.Mi együttvoltunk tegnap meg ma is együttleszünk,meg holnap is,igy nem lesz szerinted kevés a sperma?
2009. ápr. 16. 14:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem jókor voltatok együtt. A sperma 72 óráig is életképes és "türelmesen vár" a petesejtre.

2009. ápr. 16. 16:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez így van. Nem feltétlen kell mindennap együtt lenni, mert nem termelődik a megfelelő (életképes) mennyiség és a spermiumok ha nem is 72 óráig de 48-ig biztos élnek és várnak. Így érdemes legalább 2 naponta, nehogy az miatt csússzatok le a dologról, mert pont akkor nem életképessek amikor a leginkább annak kell lenniük.
2009. ápr. 16. 18:21
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem lesz kevés a sperma ha napont egyszer együtt vagytok, mert addig sztem termelődik annyi jó spema, ami elég. A kétnaponta meg tuti. :)

Van görbém, most ilyen:

[link]

2009. ápr. 17. 09:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia! A ciklusod 13. napján volt peteérésed /a legutolsó alacsony hőmérsékletű nap/ tehát jókor voltatok együtt.

Drukkolok hogy sikerüljön!

2009. ápr. 17. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!