Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek a görbémről?

Mi a véleményetek a görbémről?

Figyelt kérdés

[link]

3 dolog aggaszt, ami miatt nem merek babára gondolni:

1. A negatív ovu tesztek, habár megjelent a 2. csík csak nem volt olyan erős mint a C ezért negatívnak írtam be.

2. A pár nappal ezelőtti hő leeseés

3. Nincs semmi komoly tünetem, a cicimet és a hasamat is csak akkor érzem ha nagyon figyelem.

A 12. nap voltam uh-on volt 2db 21 mm-es tüszőm és 9 mm hyálkahártyám.

Szóval mit gondoltok??????

2009. ápr. 16. 06:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Jaj nem a pénz miatt, csak egyszerűen félek a - eredménytől és tudom hogy akkor nagyon szomorú leszek, így meg még játszadozhatok a gondolattal. Na de jól van, akkor veszek ma egy tesztet. Bár akartam várni egy hetet hogy biztosabb legyen.
2009. ápr. 16. 07:24
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ne,csak sikerült!Tisztelem a kitartásod!Én már nem bírtam!

2009. ápr. 16. 07:32
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Na.Bocsi,elírtam!
2009. ápr. 16. 07:32
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszi. Tényleg neked is volt hőcsökkenésed! Hát igen türelmem és kitartásom az van, viszont a cslódástól nagyon félek. Tüneted van? Vagy te ítrad hogy neked sincs semmi tüneted?
2009. ápr. 16. 07:46
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Tesztelj minnél hamarabb, tudom hogy félsz, de ha sikerült a baba, akkor jobb tudni minnél előbb hogy jó helyen fekszik -e! Tesztelj, de rágódhatsz is rajta még egy hónapot! Ne félj, komolyan mondom:)
2009. ápr. 16. 08:23
 16/20 A kérdező kommentje:
Te milyen tesztel teszteltél, hogy ilyen korán kimutatta?
2009. ápr. 16. 10:12
 17/20 anonim ***** válasza:
Szia!Még mindig semmi tünet,majdnem.Néha fáj a hasam,mensi szerűen.Meg fáradt vagyok nagyon.Clear-blue tesztet használtam.
2009. ápr. 16. 18:33
 18/20 anonim ***** válasza:
Na,van már vmi?
2009. ápr. 19. 07:01
 19/20 A kérdező kommentje:
Szia. Tegnap megjött! Pont mikor tesztelni akartam! Hát így jártam, de legalább nem álmodoztam tovább. Mert már így is kezdtem magam beleélni, úgyhogy tegnap egész nap sírtam. Ma már megráztam magam és új hónap új remény! Veled minden rendben?
2009. ápr. 19. 10:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Sajnálom,remélem,majd legközelebb sikerül!Pedig olyan szép volt a görbéd!Én holnap megyek a dokihoz,megnézi,minden rendben van-e.Még szívhang biztos nem lesz,de talán petezsákot már láthat.
2009. ápr. 19. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!